Cand ai ocazia, invit-o scurt undeva (dar ar fi bine sa stii suficient despre ea cat sa o atraga idea). Asteapt-o dupa ore si condu-o acasa (sau combina cele doua, aranjeaza cu ea sa o conduci). Cand treci pe langa grup, te uiti in ochii ei si ii zambesti, dar vezi sa nu faci vreo idiotenie gen sa te lovesti de ceva cand te uiti la ea.
Ar fi fost bine daca ne-ai fi spus varsta, ca una faci la 14 alta la 18 si alta la 20+.
Sincer am facut multe idiotenii... si ma intimidez in prejma ei ....eu am 17 ani iar ea 16 si ceva
Gen am fost la o repetitie pentru dansuri iar ea a observat ca ma uitam la un baiat, acel baiat i-a spus ca sunt gay iar ea a ras, atunci eu i-am zambit. mor de ras cand ma gandesc ca de idiot poate sa fie cineva =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Pai. Ar trebui sa incerci sa intri in grupul ei. Nu neaparat prin ea poti si prin altcineva. sau cel mai simplu invit-o in oras la un suc, o cafea(recomand).
Mult succes
Pai incearca sa te bagi si tu in grup. stai mai mult cu ea (o sa-si dea seama singura fara sa-i spui ca-ti place de ea daca ti-e rusine).