Am observat ceva la tine.
La început îţi reproşezi că eşti vinovat iar după treptat în timp ce vorbeşti o acuzi cumva şi pe ea ba că a avut nu ştiu ce greşeli, ba că ea se comportă prea dur cu tine etc şi asta denotă că te enervezi cumva repede şi eşti obişnuit să îţi facă ea pe plac iar acum că nu mai face asta nu îţi este comod să faci eforturi pentru a o recâştiga.
Prin ceva asemănător am trecut şi eu eu fiind ea dacă înţelegi.Şi eu am încercat cu cerul şi cu pământul să ţin legată relaţia şi să fac eforturi să rămânem ok indiferent de situaţie iar el când a văzut că eu lupt, că eu îi fac pe plac, că eu las după el, că fac compromisuri nu ia mai păsat aşa tare şi ghici ce aşa a zis şi el am avut o pasă proastă.La tine o fi fost vorba de luni de zile la mine de ani deci ea dacă să reorientat mai repede a fost un pic mai deşteptă. Partea proastă pentru tine este că există posibilitatea ca ei să i se fi luat de tine în timp şi ăsta să fie picătură care a umplut paharul sau chiar să aibă deja pe altcineva dar aproape sigur când stă cu tine o face pentru că tine la tine dar nu mai vede o relaţie între voi aşa că nu cred că ar trebui să insişti pe ceva ce trebuie forţat să funcţioneze. Las-o pe ea să hotărască şi să facă ce simte.
Nu exista nici o varianta ca tu sau ea sa va mutati cu facultatea?
Trecand peste asta, cred ca tu esti cel care a renuntat primul la relatie. Ea pur si simplu s-a raportat la tine si a ajuns sa isi creeze un scut atat de bun incat efectiv nu mai e loc de sentimente chiaaaar atat de profunde. Nu e ceva nemaiauzit ca o relatie la distanta sa nu mearga. Chiar din contra. Iar voi mai aveti minim 3 ani de distanta. Realistic vorbind este cel putin foarte greu. Mai mult decat sa iti spun sa va vedeti in weekend si vacante, sa vorbiti zilnic la telefon si sa mai chiuliti din cand in cand ca sa plecati undeva, chiar nu vad ce as putea sa te sfatuiesc. Eu oricum cred ca va veti desparti in ritmul asta dar...iti tin pumnii. Poate totusi reusiti.
Vorbiti intr-o zi, fie.pe sckype sau pe whatsapp, purtati o discutie serioasa si dupa vedeti daca relatia asta mai are un rost sau nu.
Sincer iti zic ca eu in princina ta ii dadeam direct JEt dar si cu-n zambet persiflant.
1- Atunci cand iubesti pe cineva, indiferent de situatie abia astepti sa-i trimiti un mesaj, sa-l suni, sa ai o conversatie cu el/ea si sa vezi ce face! Ceea ce ea mai si uita acest lucru
2- Acel control vine din teama de a nu te lasa, de a nu te insela! Dar eu cred ca un apel video inopinant ar fi mult mai lamuritor. Adica ai lua-o prin surprindere si ai vedea ce face in momentul respectiv!
3-Odata ce uita si nu-ti da atentie si a trecut un timp de la povestea cu pricina si nu te suna, nu te cauta... inseamna ca in capul eii zice ca nu esti singur pe pamant care o poate face fericita!
3- anturajul din alt oras, fetele din jurul eii ii poate schimba foarte mult alegerile, se poate lasa influentata sau poate are pe altcineva mai aproape si ii toaca capul. Relatie noua, sentimente noi!
4- Atunci cand vezi ca lupti singur, da-i un soc puternic, dar risti sa o pierzi de tot! Gen ii poti spune "ba femeie auzi, ia hotaraste-te si ma suni cand esti hotarata"
5- gandeste-te ca e abia in 1-ul an si a iesit cu scanteie, in 3 ani te poate si uita!
Nu distanta conteaza, ci sentimentele pe care le porti, sinceritatea fata de persoana pe care o ai langa tine.
Acum nici sa-i stai la cherem nu o va face mai fericita, pentru ca te vede slab, si atunci o sa inceapa un joc dela, eee lasa sa vezi si tu acum cum este, tu cum ai facut, uite rasplata! Deci trebuie sa o faci pe "durul" ca sa poti vedea intr-adevar ce alege! Daca te mai iubeste in adevaratul sens al cuvantului, nu te va lasa. Daca nu te mai iubeste, nici nu o intereseaza de alegerea ta
PS: Sper ca ti-am fost de ajutor!
Au iesit scantei in anul 1 pentru ca perioada aia mai naspa s-a intamplat sa fie in iarna trecuta. Ma gandesc ca daca nu eram eu distant cu ea, lucrurile stateau altfel.
Stiu ca ar trebui sa fiu mai rigid, sa vad ce alege, peste tot scrie asta. Dar imi e frica, nu vreau sa o pierd si simt ca nici ea, dar e o fire mai incapatanata.
Multumesc de raspuns!