Pai asa patesc si eu numai ca noi ne vedem doar la sala unde facem amandoi sport ma saluta. si nu ne-am vazut decat la sala si sunt cu el de 3 saptamana si 3 zile
Eu as zice sa nu te bagi poate sa creada ca vrei sa ii desparti tu doar avertizeazo ca poate sa o minta... Nu are rost sa te bagi sa fi tu ''devina'' pentru despartirea lor Multa bafta funda!?
E corect, cel mai bine ar fi sa vorbeasca cu el si sa se lamureasca, deci ai sfatuit-o bine pe prietena ta.
E bine atata timp cat nu o tradeaza e ok, cum ar fi daca ar pupa de zeci de mii de ori sau iar zice ca o iubeste in fiecare zi? cred ca dupa 2 luni ea s-ar satura si i-ar da papuci, asa ca nu e nimic rau inca in asta. timpul o sa clarifice lucrurile, iar sa vorbeasca cu el nu are rost, baiatu isi va face vant si tot singura va ramane.
Foarte bine.
Si eu am patit asa cu un baiat si am ajuns in momentul in care s`a umplut paharu`. Am zis ca gata.
Am fost cu el de vreo 3 luni. La scoala nega ca este cu mine si la telefon vorbea de nu mai putea. Incerca sa ma faca geloasa, vorbea cu toata lumea numai pe mine ma ignora. Si am zis "Gata!". ne-am certat intr-o seara. si pana in momentul asta se tine dupa mine, cica ma iubeste. Vrajala.
Vorbeste cu prietena ta, spune`i sa ia masuri sa nu pateasca ca mine.
Pa, pa!
Prietena ta cea facut? adevarat el nu face nimic dar daca nici nu vb cu el si sta cu el de 3 saptamani nu stiu ei ii pasa de el? mi se pare ciudat... cel mai bine e sa vb, sa vada ce sentimente mai au si daca mai e atractie... sa vb, prietena ta sa se dea la el si chesti de genu