| Lavinia7386 a întrebat:

am o problema. Am 17 ani insa parintii nu ma lasa sa am prieten, cred ca nu sunt pregatita, nici nu vor sa auda de asa ceva. Imi place de un baiat din scoala, si el ma place, insa nu stiu daca merita sa merg mai departe. Daca o sa se ajunga la o relatie problema este la mine.Nu ma pot intalni cu el doar foarte putin in afara scolii ca sa nu afle parintii. Din cauza asta sunt sigura ca nu o sa tina relatia noastra. Ce sa fac?sad

10 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Sa vorbesti cu o ruda apropiata( bunica, matusa, verisoara mai mare), care sa stea de vorba cu parintii tai si in treacat sa dechida discutia si despre problema ta.De multe ori astfel de discutii ii fac pe parinti sa-si revizuiasca atitudinea si sa accepte ca fata lor a crescut.Mai poti incerca sa inviti mai multi colegi la tine,fete si baieti, cand ambii parinti sunt acasa, sa ascultati muzica sau sa va uitati la filme, vor obisnui intelege ca iesirile cu ei sunt inofensive, ca ai nevoie de socializare, chiar si de-un prieten,
ca e varsta primei iubiri.Numai bine.happy

| fuzzer a răspuns:

La varsta de 17 ani, nu stiu ce sa-ti spun, relatia poate va tine, poate nu va tine. Deci totul sta sub semnul intrebarii.

Parintii tai vor sa te protejeze, si e normal sa reactioneze in modul acesta..Probabil ei asteapta sa ai 18 ani, sa te maturizezi si sa iei singura anumite decizii.

| RitziBoo a răspuns:

Ar trebui totusi sa vorbesti cu parintii tai. Sa-ti exprimi dorinta de a avea un prieten. Daca asta nu merge, va trebui sa aveti o relatie pe ascuns, in care sa aveti multa grija. Le poti spune alor tai ca dormi la o colega, sau ca iesi in club, sau la o plimbare in parc. Atunci te poti vedea foarte simplu cu el. Simti gustul senzatiei cand faci lucruri interzise. Numai fi suparata pentru ca o viata ai si trebuie sa o traiesti. Ai tai nu o sa te omoare ca ai prieten pana la urma ai o varsta.

| sonia1512 a răspuns:

Pai vorbeste cu parinti tai si daca nu intalnitiva si voi la scoala in pauze dar mai bine ai vorbi cu parinti tai
Parerea mea happy

| GuessWho a răspuns:

Ai 17 ani, gandesti destul de matur, banuiesc eu. Esti in stare sa ai o relatie serioasa. Tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu el si sa-i faci cunoscuta situatia. Daca te sprijina si te accepta asa cu problemele familiare, atunci mergi mai departe. Si arata-le parintilor tai ca esti destul de matura iar intr-un an, vei fi majora. Nu mai e nevoie de protectie ridicata, este de ajuns sa ti se dea din cand in cand cate un sfat.
Bafta!

| mgtow a răspuns:

Nu e greu sa mai astepti putin pana la 18 atunci ai liber la orice vrei tu, le dau dreptate si bine fac.

| Zenithf a răspuns:

Adu-l acasa, invatati impreuna, spune-le la parintii tai ca v-o dat nu stiu ce tema la scoala (sau mai bine proiect), si ca sunt lucruri pe care le faceti mai bine daca lucrati impreuna. Sau ca el te ajuta la o materie la care esti tu mai slaba si tu la alta la care este el slab.
Sa ajunga sa-l cunoasca, sa vada ca este baiat de treaba, si atunci nu vor avea nimic impotriva sa fiti mai mult timp impreuna.

| Zenithf a răspuns:

Ce am zis eu ar functiona mai bine daca ar fi pe bune, adica chiar sa invatati impreuna. Si va fi de ajutor si pentru relatia voastra, daca va dovediti unul altuia de folos, daca puteti face cat mai multe lucruri impreuna.

| georgyanna22 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii tai, si fa-i s ainteleaga ca prietenle tale au iubiti si tu la 17 ani, altele la 12 ani au gagici si scuza-ma nu mai sunt virgine la 13 ani si tu la 17 ani un iubit sa nu ai, daca incerci sa vorbesti cu iei si vezi ca nu se rezolva nimic incearca sa te ascunzi ca alta solutie nu ai

| Costea_Ionut_1992 a răspuns:

Pai ar fi bine sa zici cuiva si sa ii zici parintilor tai ca esti pregatita si ca logic ca inca no sa faci sex cu el si sa nu se ingrijoreza ca eu cred ca esti pregatita si ai putut si sa te faci de ras pe internet dar tot vrei sa fi cu el