| Nicolaie_DaNutzu_2001 a întrebat:

am o problema am vreau sa-mi dati un sfat bun mama mea este despartit de tatal meu biologic iar am ajuns in Italia cu o situatie grava. Eu cu mama mea nu ne-am vazut de 8 ani. Iar dupa o luna ajuns in Italia am auzit ca mama vrea inca un copil. Atentie dupa luna de cand am ajuns am auzit. Iar intrebarea mea este este normal asa ceva de la o mama? p.s. Da funda

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Da, este normal. Relatia cu tatal tau biologic nu a mers, amandoi au dreptul saisi traiasca viata asa cum considera de cuviinta. Ar trebui sa te bucure ca vei mai avea un frate sau o sora si sa aveti o relatie buna, va veti putea ajuta unul pe celalalt in viata.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce sa nu fie normal? O femeie vrea un copil, altele doi copii iar altele vor mai multi.

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, de ce nu ar fi normal? Mai ales daca este inca suficient de tanara si are suficiente resurse financiare pentru a-l creste. Fiecare femeie are dreptul sa decida cati copii sa aiba, iar daca are posibilitatea sa ii creasca chiar nu este nicio problema.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Da,este normal. De ce sa nu isi doreasca daca il poate creste? Asta nu inseamna ca pe tine te arunca in strada, doar ca isi mai doreste inca unul iar daca asta o face fericita tu nu ai dreptul sa comentezi, doar daca spui ceva de bine.

| ElMaestro a răspuns:

Faptul că tu ai "suferit" un şoc (sper plăcut) când ai auzit vestea, asta nu înseamnă că nu este normal!

| Nicolaie_DaNutzu_2001 explică:

Dar este normal ca tatal al 2 PE care il am acuma sa imi lase prezervative la vedere si cand le-am vazut l-am intrebat ces cu astea si el Mi-a zis ca lea lasat el aposta pentru a vedea cum reactionez EU in seara aia EU nu am Mai dormit deloc stateam doar cu gandul la asta toata noaptea si acuma stau cu frica pentru ca aia mici au cea Mai mare atenzie iar astia Mari ffff putina si apoi ei vreau sa si casatoreasca si eu m-as gandi sa nu ma duc la nunta lor. P.s. Asta este ultima intrebare CEa Mai buna are funda