Numai de tine depinde asta.Si de genele primite de la parinti. Daca spui ca ai baut si simteai ca nu te-ai saturat de alcool, problema este cam delicata, in ceea ce te priveste.La o anumita varsta vei gandi altfel.Si mi-e teama ca vei gandi ca ei.
O sa ai nevoie de ajutor prin consiliere psihologica si psihiatrica, sedinte de psihanaliza, se recomanda o terapie ocupationala prin munca! Sa le duci la sedinte cu consiliere psihologica si psihiatrica si sa faca sedinte de psihanalize pe tatal tau si pe bunicul tau, cu vointa lor o sa fie bine si o sa se faca bine! Sper ca nu te-am suparat sau te-am jignit! Te rog sa ma scuzi!
Dragul meu, nu e foarte greu sa nu cazi in patima alcoolului. Bauturile alcoolice au farmecul lor cat timp sunt savurate cu o limita. Daca nu vrei sa ajungi in stadiul in care este tatal tau, nu o sa ajungi. Ai incredere in tine.
Cu problema asta nu te poate ajuta nimeni. Tine numai de tine. Trebuie doar sa nu mai pui deloc gura pe alcool. Daca incepi sa bei chiar si foarte putin, iti creste tot mai mult pofta de alcool si nu o sa te mai opresti. Tot ce trebuie sa faci e sa nu mai gusti alcoolul.Incearca sa te controlezi.
anonim_4396 întreabă: