| DragosBosss97 a întrebat:

am o problema cu o fata pe care o plac foarte mult, ea mi-a dat de inteles ca vrea sa fie cu mine dar acum are deja un iubit mia mare decat mine(eu am 16 ani) si relatia lor nu merge prea bine. Oricum eu cu ea suntem prieteni buni inca din copilarie si as vrea un sfat prin care sa o pot cucerii dar faza mai naspa este ca mai simte ceva pentru acel tip desi a inselat-o odata si la prins ca acea tipa. Cel mia bun raspuns primeste funda, fara injuraturi sau jigniri.

Răspuns Câştigător
| Frumusiha_Violeta_1997 a răspuns:

Buna! Eu daca asi fi in locul tau. ceea ce nu se poate deoarece eu sunt fata,, dar ceea ce as vrea sa faca un baiat pentru mine si cred ca asta isi doreste si prietena ta de la un baiat este ca el sa fie mereu cu ea cand are nevoie de el si sa o asculte, sa o scoata la o plimbare, sa-i spuna complimente si alte atentii care tine de un baiat... eu cred ca tu ar trebuie sa astepti momentul potrivit. de exemplu profita de faptul ca nu se intelege bine cu actualul si demonstreaza-i ca tu esti mai bun. sper sa ai noroc, happy

8 răspunsuri:
| MihaiEdy1993 a răspuns:

Salut Dragos. Cel mai bine ar fi sa ii spui fetei direct in fata ceea ce simti pentru ea. De aici totul depinde de ce vrea si ea. Fii ferm si spune-i sa se hotarasca odata ce vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa timpul sa le rezolve pe toate, iar apoi, dupa catva timp, sun-o si zii ca vrei sa ii zici ceva important face to face... va intalnti undeva si ii dai un tradafir ..si ii zici ca asta ai avut de zis... si ea iti dai seama ca se va bucura.
Funda?

| purplepanther a răspuns:

In primul rand ca o fata sa te aprecieze trebuie sa o curtezi sa ii arati ca o placi mai mult decat o face altcineva sa-i oferi mici atentii(o floare, o ciocolata etc)cu pretextul ca tii la ea, sa petreceti timp impreuna si sa o intrebi de nevoile ei nu sa te dai tu mare in fata ei ca ai facut cine stie ce, atat e de ajuns sa o cuceresti si restul vine de la sine.Acum depinde daca sunteti prieteni foarte buni nu are rost a stricati relatia de prietenie doar ca sa fiti impreuna, pentru ca apoi o sa ajugeti sa nu va mai vorbiti si o sa suferiti mai mult. Deci in cazul in care risti sa strici o prietenie mai bine suferi in tacere P.S.(ai putea sa-i faci promisiuni gen:eu nu o sa te insel niciodata, o sa fiu sincer < ca sa se simta in siguranta cu tine) succeshappy

| AvaAvram a răspuns:

Poi este ca sti fetele cand plac un tip se cupleaza cu altul ca pe acel tip pe care il plac sa il faca gelos. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o sa o insele si adoua oara si sunt sigur ca-l va lasa, atunci treci tu la atac

| Mαяуßăăღ a răspuns:

Deciii am o intrebare. Cati ani are acea fata? din descrierea ta imi pare o fata care nu prea stie ce-i aia iubire si care nu poate avea o relatie adevarata din moment ce tie iti da de inteles ca te place dar si-a gasit unu mai mare ca tine care o inseala. Si tot mai are sentimente pentru ala? Omggg straight face poate doar il place, doar va place pe amandoi. poti pur si simplu sa vorbesti cu ea dar sfatu meu ar fi sa astepti si tu o fata pentru tine, nu s-o cauti tu...

| Djlsghtnquuw a răspuns:

De ce vrei sa te complici? Fata nu o sa renunte la el, mai ales daca desi a inselat-o, l-a iertat. Gandeste logic, de ce sa iti pierzi timpul daca nici macar nu esti sigur de ceea ce simte pentru tine?

| pilifalexandru a răspuns:

"bosule" eu zic sa o lasi balta cu asemenea fete nu merita sa-ti complici viata, asta daca nu vrei sa regreti peste cativa ani, dar na... din greseli invata omul big grin