Doar cei lasi renunta la lupta. Datoria ta este sa continui "asediul" pentru a vedea daca impotrivirea se va mentine intr-adevar in continuare, ceea ce ar confirma cele spuse de ea ca nu ii esti pe plac.Doar procedand astfel vei afla cu adevarat daca ti-a verificat doar intentiile sau chiar nu te place. Succes.
Dacă are sau nu prieten, nu e problema ta. Ți-a zis că nu te place, dacă vrei să insiști inutil, spor.
Ia-i o floare si tu macar asa de dragu de a-i vedea fata daca roseste e ca si a ta, fa-ti abonament la florarie.
ZIC sa nu te lasi batut...eu sunt timida in acest capitol si fac la fel ca ea.Sti noi fetele nu putem sa ne lasam asa din prima... tine cont de valori si onoare. Daca te priveste ce nu iti e clar ca e atrasa de tine? Crede-ma ca si eu ma las greu cucerita chiar daca sunt innebunita dupa resectivul.Asa suntem noi/unele.Arata-i ca o iubesti si ca nu esti atras doar fizic de ea. Flateaz-o, si daca tot nu te accepta inseamna ca are probleme. Poate ca inca nu te place fizic dar o poti face sa se indragosteasca de caracter.Vezi doar sa nu ii devi frate ca nu mai iesi din incurcatura.Pana la urma daca tot zice nu si nu atunci fa o pauza. Dupa ce ii spui cat te-a ranit te duci la alte fete si stai cu ele o perioada.Atunci ea isi va da seama ca tine la tine si dupa ce zice da ii poti dezvalui planul BAFTA
Eu zic sa nu renunti. Probabail a refuzat din prima doar ca sa vada daca tu chiar o placi, sa te testeze intr-un fel. Multe fete fac asta sa vada cat de repede renunti. Incearca sa vorbesti cu ea despre diverse chestii (scoala, sport etc) si dupa cateva zile mai intreab-o daca te place. Poate are nevoie doar de timp, sau vrea sa te cunoasca mai bine inainte sa ia o decizie
Nu este inutil sa incerci. Parerea mea este ca ar trebui sa incerci in continuare. Pana la urma o sa cedeze si o sa fie a ta.