Zi-o in fata la cat am citit m-am enervat doar gandinduma i-as zice in fata nu ma inetereseaza i-as da si o palma si m-ar fi durut in "cur" scuzatimi expresia ca e o hoata spune-i in fata poate nuami vine la voi acasa si poate se invata minte.
Ii zici ca nu o mai primesti in casa si e destul de cicalitoare, sau nu ii mai deschizi usa cand vine la tine.
Incearca sa ai o discutie cu ea. Spune-i ce nu iti place la ea.Ca ar trebui sa se corecteze, daca nu, tu nu o mai tolerezi.
Incuia camera ta daca as fi in locul tau i-as da vreo 2 palme sa ma tina minte sau daca vine la voi nu-i mai deschideti faceti-va cu nu sunteti acasa asta merge intotdeauna
Mda asa e OnnyMady ai dreptate
Coolflavia m-am gandit si la minciuni, dar m-am saturat sa tot imi racesc gura de pomana
De fiecare data cand vine pe la tine, cineva sa ii spuna ca nu esti acasa, daca faci asa maxim de 20 de ori, in mod sigur nu o sa mai treaca
Ai spui ei sa te lase inpace.si daca nu-i convine o suni pe maicasa ii zici ia-ti fata de aici ca ma dispera ce daca barfeste.
cei care spun despre alti fac asta pentru ca nu au ce sa spune despre ei deci:spune-i ce tiam zis.trb sa zici odata nu sa stai cu frica mereu ce naiba.
Minte-o frumos:d spune-i ca ai chestiile alea de la second-hand, si daca vrea sa fure ceva spune-i in fata: nu incerca sa furi, ca ma duc la tine si-l fur inapoi
Spune-i minciuni! Daca te intr de unde hainele dai adresa gres si ii spui ca a fos ultima