| TheGrooveStreet a întrebat:

am o problema de familie zic eu. Sa incep cu inceputul. Acum vreo 2 luni l-am banuit pe tatal meu ca ar avea pe altcineva, el fiind casatorit cu mama de 20 de ani. Isi ascundea telefonul, il tinea cu el mereu, cand raspundea la telefon se ferea de noi etc. venea acasa cam cu vreo ora mai tarziu decat de obicei de la serviciu. Toate ca toate, i-am spus ce stiu in fata cand el a inceput sa rada ironic (cred ca s-a speriat) si apoi s-a dus la serviciu. cand a venit avea deja o poveste zic eu "inventata"si a reusit sa se scoata. Sau ce putin asa crede el. In fine. A trecut o luna de la asta si eu nu il mai bag in seama, vine acasa nu vorbesc cu el, in ultima vreme nici nu il mai salut. A inceput sa se enerveze ca el e pentru mine doar un simplu strain a inceput sa ma jigneasca in toate felurile etc. Ce ar trebui sa fac? Este TOTAL EXCLUS sa ii spun mamei despre asta, ar fi mult prea afectata. Credeti ca ar trebui sa vorbesc cu el? In luna asta nu si-a mai ascuns telefonul si ma face sa cred ca a terminat cu prostiile lui. Dar eu cred ca o face in continuare. serviciul ii permite

7 răspunsuri:
| Ade25003 a răspuns:

Buna! Pai tu crezi ca nu e bine sa-i zici mamei tale! Dar cred ca ar fi necesar. De ce pentru ca asa va putea sa i-a masuri! Dar asta te priveste si pe tine daca ai vrea sa se desparta! Si poate mama ta nu va reactiona foarte bine, dar este sper binele sau! Tu ar trebui sa te comporti normal si atunci tatal tau nu va crede ca da de banuit. Nu ar trebui sa vorbesti cu el pentru ca atunci te-ar minti si ar deveni mai distant decat este! Ar trebui sa-l urmaresti intr-o zi si sa afli ce face.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Si ca nu vor fi probleme! Ai grija! :* happy

| Ely3434 a răspuns:

Hmm... Nu ar trebui sa te bagi dar daca esti ca mine, curioasa si bagacioasa e cam greu. Mai întâi poti investiga. Intrii pe Google la MyVodafobe, iti faci un cont dar cu numărul lui de telefon, si poti vedea ce număr apelează sau primeste. Si cauti un, memoria la telefonul lui numărul si vezi daca e salvat, daca nu, încearcă sa suni acea persoana sa te dai nu stiu cine si te descurci tu. Daca te convingi, nu stiu ce sa zic sa-i spui mamei tale. sad

| Maioru a răspuns:

Sa inteleg ca tu l-ai "mirosit" si mama ta nu a observat nimic? M-as mira, de obicei nevasta este prima care simte asta si nu copilul. Oare tatal tau sa se dea de gol asa usor daca are pe cineva? Sa tot aibe 40-45 ani si un barbat la varsta lui nu face chestii copilaresti. Poti sa ai cu tatal tau o discutie serioasa undeva in parc, la o plimbare departe de mama si vezi ce-ti spune.

| Zenithf a răspuns:

Pune-te in cizmele lui. Nu conteaza ce relatie este intre el si mama ta, el este tot tatal tau si ea este tot mama ta, indiferent cat de mult se iubesc sau se suporta unul pe celalalt.
De multe ori sentimentele dintre doi se racesc, dar ei continua sa stea impreuna, sa "salveze" aparentele, si ca sa aiba odraslele lor un camin in continuare.
Pana la urma, ca te pui sau nu acum in cizmele lui, vei ajunge sa intelegi si tu asta, chiar daca tu vei trai toata viata in iubire si intelegere cu jumatatea ta, vei vedea in jur ca nu se intampla numai asa.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| anamary a răspuns:

Dupa parerea mea, ar trebui sa incepi sa te mai apropii de el.Sa vorbesti cu el,sa faceti activitati impreuna cu el si mama ta(sa vorbiti si sa povestiti lucruri la masa,sau cand mergeti la bunici,etc),sa-i ceri ajutorul, etc.
In acest mod, el va intelege ca cel mai bine i-ar sta langa tine si mama ta, nu langa alta. Daca are de gand sa o insele pe mama ta cu o alta femeie si sa divorteze, el nu va putea renunta la relatia frumoasa cu tine si va ramane langa voi.De obicei, oamenii inseala pentru ca acasa nu au parte de tot ceea ce isi doresc.Nu ii spune acum mamei tale despre banuiala ta, caci relatia familiei tale inca mai poate fi salvata.
Daca te vei apropia mai mult de tatal tau si de sufletul lui, la un moment dat, cand sunteti doar voi doi ii vei spune deschis ceea ce simti iar el te va intelege mai bine ca data trecuta.
Multa bafta!
P.S.-Daca ii oferi dragostea si atentia ta, el va intelege ca datorita mamei tale care te-a crescut are parte de o asa fiica/fiu minunata/minunat si pe care nu va vrea sa-l neglijeze.
Funda?

| Liviu a răspuns:

Daca ai o varsta intre 16 - 20 de ani vorbeste cu el ca de la barbat la barbat,poate se deschide in fata ta,slabe sanse oricum. Daca nu, vorbeste cu mama ta, spune-i adevaru, are dreptu sa stie, e mama ta, o iubesti.Nu vrei sa isi bata joc de ea,nu? In plus poti opta sa iti ti pliscu,daca ii spui direct tatalui tau."Nu imi pasa ca o F**i pe aia, numai nu cheltui bani cu ea, stiu ca o iubesti pe mama, dar vreau sa vad asta, gandeste-te ca familia se duce de rapa daca nu iti asumi responsabilitatea pentru familia asta "