Tu ai pus conditii atunci cand nu aveai dreptul si ai pierdut. Stai la panda, in curand el va fi iarasi liber.
Buna,
As fii fericit in locul tau. Ai scapat de o "prietena" si ai vazut cat valorezi in ochii ei.
Puteai sa fii martora acestui eveniment mult mai tarziu, cand puteai avea alte sentimente fata de ala si o relatie mai avansata.
Doar incearca sa inveti doua lucruri din asta:
1. Cand iti place de cineva si il vezi liber, du-te la el si ia-l.
2. Nu toti prietenii sunt prieteni.
Cu astea in minte, lasa-i sa fie ei sanatosi, si tu reconcentreaza-te pe ale tale.
Cauta-ti un alt tip si gata. Nu au intrat chiar toti in pamant.
Tu esti de fapt ofticata pe situatie. Ca ti l-a suflat. Dar, la final, o sa vezi si tu, nu merita.
Eu in locul tau as continua sa le zambesc. La urma urmei, conteaza linstea ta. Nu a lor.
Daca te-ar fi placut, asa cum ti-a spus tie o prietena, te-ar fi ales pe tine. Daca nu era prietena ta, ar fi fost alta, dar tu te-ai fi aflat in aceeasi situatie. Cat despre prietena ta, ea l-a ales pe el si nu pe tine. Viata se rezuma la alegeri iar ei doi au ales.
Pe tine nu te-a ales nimeni dar mai ai o viata in fata, doar pentru ca nu ai fost aleasa prima nu inseamna ca atunci cand ti se va intampla nu iti va fi mai bine decat ti-ar fi fost acum. In plus, ai scapat de o prietenie falsa. Lucrurile nu stau chiar atat de rau pe cat iti imaginezi iar viata merge mai departe.
Chestia ta mi s-a intamplat si mie, numai ca eu sunt baiat, deci am plans dupa o fata. Sa stii ca acea prietena, nu e deloc o prietena. O sa reusesti sa treci peste. Insa iti trebuie timp. Asta e. Din pacate, asa sunt oamenii in ziua de azi.
Chiar m-a intristat povestea ta.
Si eu m-as fi simtit super prost, si cred ca pe fata aia numa'n ochi nu as fi scuipat'o... Mda...si cica erati prietene! De astfel de persoane parsive trebuie sa te feresti.Acum,in locul tau, m-as combina cu unul (mda, a sunat ciudat) doar sa vada toti ca tiie nu iti pasa!
Sper ca pe tipii aia sa nu ii tina mult relatia, si tot tu sa iesi victorioasa :*
Nu trebuie sa plangi! Ea e o usuratica si o mincinoasa.Tu esti o persoana minunata
Sper sa iti rezolvi problema Bafta!
Eu in locul tau as-i fi fericit...prin intamplarea asta ai descoperit ca fata acea nu este o prietena adevarata si ca baiatul nu te iubeste...toate lucrurile rele care t-i se intampla sunt lectii de viata...dar oameni sunt atat de suparati din cauza necazurilor incat nu isi dau seama ca ele iti arata unele lucruri...