| Dyanushka a întrebat:

am o problema in familie tatal meu este foarte nervos si ne certam foarte des oricit de tare nu mas starui sa ma impac cu el nu se primeste din pricina nervilor lui puteti sa-mi dati citeva sfaturi?sad

Răspuns Câştigător
| Rumi a răspuns:

Incearca sa fii putin mai distanta de el, pentru ca el nu are nimic personal cu tine, doar ca are problemele lui. Asa daca o sa fii putin mai distanta de el se va mai linisti si el si isi va da seama ca vine timpul sa mai stea si cu tine si o sa va intelegeti din nou bine. Ideea e: lasa-l o vreme in pace, si incearca sa iti rezolvi problemele mai mult cu mama ta. Mult noroc!

3 răspunsuri:
| Spitz10 a răspuns:

Pai ai putea sa incerci sa il ignori cat de des posibil.

| uguugu a răspuns:

Uneori se poate intampla chestia asta in momentul in care tatal tau a consumat alcool oricat deputin ar fi(chiar si un pahar de vin). in momente ca acestea e bine sa il eviti pana a doua zi. Daca este lucid si nu a consumat alcool probabil e suparat dupa o zi de lucru sau este ceva din familie care il supara, insa daca il stii asa temperamental ar fi bine daca ai mai lasa uneori de la tine chiar daca nu pare o idee buna pe moment. Bafta!

| Fox15 a răspuns:

Ar trebui sa il ignori o saptamana si dupa aia sa incerci sa vorbesti frumos cu el si incetul cu incetul sa va impacati bafta!