| Gin1924 a întrebat:

Am o problema...in mai anul trecut i-am zis unui baiat ca imi place de el si el mi-a zis mie acelasi lucru. Ulterior am aflat ca nu ma mai placea de la o colega, motivul este un mister...Anul asta ne certam foarte tare...Stateam in banca cu el dar m-a dat afara zicandu-mi sa stau pe jod sau altundeva pentru ca un coleg de al nostru zicea ca ne placem etc. si el s-a enervat... Dupa aceea isi batea joc de mn toata clasa...Iar el a venit la mn m-a intrebat daca il plac eu i-am zis ca da el a zis ca si rl si dupa a inceput sa strige :,, fraiera.m-a crezut".Nu stuu ce sa mai zic ...multi imi spun ca inca ma place...Credeti ca inca ma place? Mai am vreo sansa cu el?(desi stiu ca si-a batut joc de mn destul);((

Răspuns Câştigător
| InVisible99 a răspuns:

Pai chiar daca te place,unde ii respectul? tu i-ai zis ca-l placi,ai facut un pas,el nu a stiut sa profite, acum sa-ti demonstreze ca ar putea sa te aiba, pana atunci lasa-l in prostia lui, mai bine te muti de langa el.

P.S: Eu nu i-as mai fi dat nici o sansa, dar depinde de firea ta daca il accepti pe viitor

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tare mult te place!

| Doub a răspuns:

Tipul ăsta te umileşte.

| MrLucas a răspuns:

Doamne oameni buni, ma minunez uneori de ce vad pe aici.Gin fi fata desteapta si ignora-l pe ipocrit, cred ca, confunzi placutul cu altceva ca tare ma indoiesc ca iti place sa fi umilita de un pustan.Succes si nu uita, lumea nu se termina la un copil needucat.

| Gin1924 explică:

Stiu...dar nu ma pot controla...eu chiar il plac foarte tare