anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema legată de clasa in care sunt : (eu sunt șefa clasei ) eu împreuna cu câțiva colegi suntem din vechea clasa, sunt câțiva colegi care sunt foarte obraznici cu noi dar mai ales cu profesorii, totul începând de la cearta ca ei vor sa țină luminile stinse, iar noi aprinse, înjurând si țipând cum fac cei needucați. Pur si simplu nu mai suportam clasa, mai e o chestie ca la desen aceia fac cu diriginta, care nu prea are autoritate, dar e de treaba, si oricât i-am zice ea nu ii pedepsește, sau măcar sa ii atenționeze. Ce sa facem sa nu mai fie așa, pentru ca dacă ne luam de ei sunt in stare de orice : de la a lovi la a înjura, etc. Help va rog sad

12 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

De ce nu vorbiti cu diriginta?

| qwqwwwq a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Degeaba vorbim, ea nu are autoritate încât sa ii stăpânească si plus ca noi suntem NIMENI pentru ea, bune asculta părerile, dor pe cele de la cei obraznici plus ca una dintre ei i-a zis sa o mute lângă mine si așa a făcut : ca sa copieze sa ma deranjeze. I-am zis sa o mute dar NIMIC.si oricum de era cu urmări bune aceasta mutare, dar in zadar, nu s-a schimbat absolut nimic, ba chiar in mai rău. Mâine o sa ii zic sa o mute iar dacă nu vrea... Nu am de ales

| suffarstar a răspuns:

Mergeti la directiune. Spuneti ca va deranjeaza si ca nu se ia nicio masura. Mergeti cel putin zece elevi, ca sa nu creada ca e ceva personal. Amenintati, in cazul in care nu se iau masuri, ca doriti sa va transferati fiindca nu se mai poate continua.

| qwqwwwq a răspuns (pentru suffarstar):

Nu cred ca o sa avem curaj

| suffarstar a răspuns (pentru qwqwwwq):

Atunci nu rezolvati nimic. Va bate cumva directorul?

| qwqwwwq a răspuns (pentru suffarstar):

Nu dar directorul e bătrân si el ia băgat in școala pe cei care nu au cei 7 ani de acasă adică el ii aduce pe toți care dau examenul de desen (fiind o școala de arte ), si nu stiu dacă el are chef de așa ceva...

| suffarstar a răspuns (pentru qwqwwwq):

Vorbiti cu parintii sa faca scandal in scoala, daca se ajunge la asta sigur se rezolva.

| KillaNoFilla a răspuns:

Totul depinde de profesori:sunt profesori la care daca doar ridici putin vocea, te duce la directiune iar la alti poti sa joci carti la ei la ora si sa nu te bage in seama

Chiar toti profesori din clasa ta sunt la fel?

| MihaiKJL a răspuns:

Nu ii bagi in seama profesorul va vedea cine e problema. O alta solutie ar fi sa te transferi.

| anomally a răspuns:

Mergeti la director si ii spune-ti sau daca sunteti mai multi va luati toti de ei mai gasiti ceva copii si ii bateti si se rezolva tot!

| Coss8715 a răspuns:

Încercați sa apelați la ajutorul părinților. Explicați părinților voștrii care este situația și cereți-le sa discute cu profesorii, diriginta sau chiar directorul. Cadrele didactice tratează cu mai multa seriozitate și interes o problema raportata de un părinte decât o problema raportata de un elev.

Sper ca ți-am fost de ajutor.

| qwqwwwq a răspuns (pentru Coss8715):

Am vorbit cu o colega si o sa vina mama ei la școala deoarece ea a fost mai mult victima lor, si o sa vedem ce se va întâmpla