Lasa sa fie suparata cat vrea, eu nu m-as impaca cu ea pana ce nu isi cere scuze sau sa recunoasta ca a gresit
Daca esti nascuta in 94 mi-ar fi sincer rusine sa cred ca ai 19 ani.
Tu nu vezi ca gandesti ca un copil de 5 ani?
Ce prietene draga? ai ajuns pana la varsta asta sa mai crezi in asa ceva?
O sa te speli pe cap cu ele de prietene pe viitor.
Sunt asa tipuri de oameni care te folosesc ca hartia igienica.Mie nu-mi plac oamenii astia.Azi ati spun:Vrei s-a fim cele mai bune prietene?, iar a doua zi:Ciao cacao.Nu e deloc corect.Parerea mea e ca ar trebui sa-ti gasesti alta pritena cea mai buna, de incredere.Am avut aceeasi problema.Prietena mea cea mai buna a fost,,rapita,,de o ****, iar eu am ramas singura.M-am certat cu cea mai buna prietena, ne-am despartit, ea s-a dus la aia, iar eu mi-am gasit alta prietena de incredere.Asta fa si tu, bafta.
Nu te supara, cati ani ai? Tot ce ai explicat tu aici e o varza mare din care nu prea intelegi nimic, fara suparare. Parerea mea este ca ar trebui sa incerci sa te intelegi cu toata lumea si sa fiti prietena toate ca nu aveti de impartit nimic. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Fiind baiat nu am dat atentie amanuntelor, dar am inteles ca aceasta "prietena" s-a dovedit a fi una falsa. Daca am prins ideea atunci am un singur sfat pentru tine: Nu ai nevoie de asa "prieteni" care te tradeaza pentru orice.
Ti-as da dreptate tie, mona, dar m-am impacat cu ea, fara sa vreau, acum ce sa fac?
Am patit-o si eu te simti ca a treia roata nu-i nimic gasesteti o alta prietena cu care sa te incelegi de minune si incerca sa nu le bagi in seama deoarece atunci se dispra mai tare! Sper sa te pot ajuta cu ceva :*