| Petre20 a întrebat:

Salut TPU. Am o problemă mai aparte, e ceva complicat și nu stiu ce să fac. Plac o fată de ceva timp, am fost cu ea de 2 ori la diferență de 2 ani, nu au fost serioase fiindcă eram mai mici dar ne-am iubit, vorbesc cu ea dar îmi vorbește sec și pare că nu își dă interesul. La liceu stă un pic cu mine iar după se duce la un prieten de al meu și îl ciupește, îl ia în brațe. Ea îmi spune că sunt copilăros, dar eu vreau doar să-i arăt iubirea și afecțiunea mea. Nu pot să vorbesc cu alte fete deoarece majoritatea cred că sunt cu ea împreună chiar dacă asta nu e adevărat. Ce pot să fac în cazul ăsta?

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Fratioare, ai o problema...tu o placi pe ea, iar ea il place pe ala pe care-l ciupeste.winking

| Sophieka a răspuns:

Astea nu sunt probleme.

Cine nu e copilaros la varsta pe care o aveti? Nu sunteti pregatiti pentru o relatie, mai asteapta cativa ani.
Ne grabim de tineri degeaba, cand trebuie sa avem alte prioritati... Iubirea vine de la sine, mai tarziu, cam dupa 20 de ani.

| Sophieka a răspuns (pentru Sophieka):

Si ea e copilaroasa prin ceea ce face...Se duce la altii, ii ciupeste, ii i-a in brate, se giugiulesc... Nici ea nu da dovada de maturitate si seriozitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa accepți faptul ca deocamdată nu ești pe aceeasi lungime de unda cu acea fata și încearcă sa iti vezi de propria persoana. Nu ii mai da atenție dacă nu își dorește acest lucru pentru ca de multe ori am observat ca dacă încerci sa atragi atenția cuiva cu atât mai mult riști sa îndepărtezi persoana respectiva. Stai relaxat, încearcă sa pari mai interesant, atractiv însă da ai putea intr-adevar sa ii spui ca o placi happy

| StefanNumeDeCod a răspuns:

Știe deja ca o placi, consider ca ai făcut primul pas. Tot ce poți sa faci acum este sa o arzi mai low key, nu fi disperat după ea, nu ii mai da mesaje, nu ii mai da like la story-uri sau știu eu ce atenție pe social media, iar la liceu poți doar sa o mai întrebi din când în când daca ai ocazia ce mai face și sa aveți câte un small talk. Cu cât ieși mai puțin în evidenta cu atât ii poți stârni interesul mai tare, daca va fi și ea interesata de tine o sa-ti dea un semn cu siguranță.

| Oprealiviu a răspuns:

Pfoai, spune-i că o placi. Chiar daca nu o sa accepte, fa-o sa te placa așa cum ești, fă I cadouri, dă-i flori etc...