Buna! Si eu am avut un prieten care tot asa facea, cica nu trebuie sa ne vada lumea.Mi-am dat apoi seama ca ii era rusine cu mine si ca era cu mine ''la misto''! Daca te iubeste si chiar tine la tine, nu-i e rusine sa se vada cu tine sau sa mai ales sa-ti zica ''n-avem ce vorbii''.
Eu zic sa o mai lasi putin, daca vrei discuta cu ea apoi zic sa o lasi in pace! Ori e neexperimentata ca n-a mai avut prieten niciodata, ori isi bate joc de tine!
Bafta!
funda ?
Nu inteleg. Cum e prietena ta daca nu vrea sa va intalniti? Cum comunicati? Prin biletele, pe net?
Vorbeste cu ea si explica-i la modul cel mai serios ca se comporta copilareste, nu trebuie sa-i fie teama. Daca nu este pregatita pentru o relatie serioasa las-o in pace.
In afara de ea mai sunt cateva miliarde de femei si tu ti-ai gasit sa te ei de una neexperimentata. Ok, daca insisti poti apela la ea ca hobby (este necoapta) si la o cunoscatoare ca alternativa. Este sigur faptul ca a pus ochii pe altcineva decat tine dar la care nu are acces insa spera si nu s-ar compromite (ca si cum ar conta).
Daca chiar te place si te iubeste nu ar trebui sa ii fie rusine cu tine sau poate asa e firea ei, prea timida! Mai las-o si tu ceva timp si incearca sa te intalnesti undeva retras.
Pai daca nu aveti ce vorbii nu e prietena ta, sau ea vrea direct fapte, nu vorbe?
minnie91 întreabă: