Mai bine poti pleca ai un viitor in strainatate. in Romania deja s-au apucat iar de huliganii si prosti corupti... Alege calea strainatatii
Satul, prietenii, scoala nu-ti sunt familie.
Ai de ales doar intre mama si tata, ce alegi?
Pentru ca judecatorul nu te va pune sa alegi intre obiectele enumerate mai sus ci doar simplu: alege intre mama sau tatal tau!
Sfatul meu este sa te duci cu mama, ai sanse mai marii sa fii bine crescut si sa-ti faci un viitor mai bun, decat ar putea tatal tau sa-ti ofere daca ramai cu el.
Trist Nu mi s-a intamplat si sper sa nu se intample asa ceva, sa aleg intre parinti.
Ar fi bine sa incerci sa ii impaci pe amandoi, cand va duceti la tribunal sa spui cu niciunul, cu amandoi. Asta ar fi cel mai bine sa nu alegi! Mama ta si tatal tau te iubesc amandoi la fel, si daca te-ar iubi ar trebui sa gaseasca ei ceva, evident nu poti sta cu o persoana cu forta, dar nici sa lasi copilul doar cu un parinte.
Daca te vei duce cu tatal tau, vei deveni ca el(daca bea, fumeaza, etc.). Daca te vei duce cu mama ta, o sa te inchizi in tine, daca esti baiat, cel mai important e tatal, pentru ca te invata sa bati un cui, chestii prin casa, care te vor ajuta si te va ajuta si cu sfaturi despre viitor, fete, etc.
Pai stiu ca este greu sa alegi dar daca mama ta are o situatie financiara mai buna si te ingrijeste mai bine, ai putea alege sa stai cu ea. Dar iti place de actualul ei iubit? Gandeste-te la toate inainte sa faci o alegere. Inteleg ca este foarte greu sa alegi dar vei fi nevoita sa o faci, adica nu ai incotro. Si prieteni iti poti face oriunde. Si banuiesc ca amandoi parinti isi au rolul lor in ceea ce priveste cresterea ta. Si daca vei locui in Anglia te vei vedea rar cu tatal tau si o sa fie si mai greu pentru tine. Daca stai cu tatal tau o vei vedea foarte rar pe mama ta. E o situatie foarte complicata si trebuie sa alegi ce crezi ca e mai bine pentru tine. Daca nu alegi o va face judecatorul pentru tine. Sunt sigura ca se va rezolva cumva, succes.
Cel mai bine este sa iti asculti inima! Sa asculti ce iti spune inima cu care din parinti tai sa ramai!