Si noi de unde stim ca tu chiar ai pus o intrebare? daca doar TεaсhMεHoωToDomε e unul din prietenii tai si te-a rugat sa ii dai funda. aceasta metoda e perfecta, pentru ca nu trebuie sa se chinuie sa dea niste raspuinsuri OK, si nu este evident ca te-a mituit.
Nu e adevarat
Si eu de unde stiu? cum sa te cred pe cuvant? bine eu te cred... dar altii poate nu
Sa creada ce vor
Pe mine nu ma intereseaza funda eu vreau doar sa te ajut!
Eu cred ca tu ai aceiasi problema ca mine! te rog!
Cred că eşti doar curioasă.
Asta crezi tu si cei ca tine!
Si oricum, sa stii ca mai devreme sau mai tarziu "prietenii" tai vor vedea aceasta intrebare... si se vor gandi: "oare ce ne ascunde?"
Du-te la culcare fiule
Buna Kira, daca problema ta este de natura sentimentala, emotionala, de viata si doresti sa vorbesti in privat cu cineva iti recomand sa intri pe www.topexperti.ro - prima platforma de comunicare care ofera consiliere psihologica online. Vorbesti si ceri ajutorul unui profesionist. Discutiile se poate prin chat si sau mesaje private. Succes.
Sper ca te pot ajuta sunt deschisa in problema ta! imi poti spune care e?
Eu cred ca te pot ajuta! daca asta creza si tu trimite-mi un mail la elena_stan30@yahoo.com
Nu vreau sa stie toti problema mea, de asta am ales doar unu
Elena_stan30-te pot ajuta doar daca inima ta iti spune sa te indrepti spre raspunsul tau! te ascult!