Nu cred ca vor sa fi altcineva, nici n-ar fi posibil asta.Adultii isi vor rezolva problemele lor iar tu trebuie sa-ti vezi de viata ta.Gandeste-te ca esti norocoasa ca-ti traiesc ambii parinti, chiar daca nu sunt impreuna, ca esti iubita de ei si in plus si de mama vitrega.Mai gandeste-te ca in cativa ani iti vei lua zborul si vei avea familia ta.Trebuie numai sa traiesti viata ta, nu a lor.Numai bine iti doresc.
Merci si tie tot asa iti doresc
Daca niciunull nu-si da seama ca nu te poate avea doar pentru el, accepta cadourile mamei, vitrege, permisivitatea mamei, protectia tatalui, ca si cum ai avea un sprijin in plus ca sa ajungi unde vrei. Te iubesc si ei si vor sa fie fericiti langa tine, asa ca, fa-i fericiti.
Bineinteles ca asta vrea. Cum te poti apropia mai usor de un om, altfel decat oferindu-i tot ce si-ar putea dori? Incearca sa nu fie scorpia despre care stim toti. Cand auzi de mama vitrega, te gandesti la Cenusareasa, si ea nu vrea sa fie privita asa de fiica ei. Bine ca nu incearca sa o stearga pe mama biologica din memoria ei sau stiu eu ce alte lucruri se mai practica. E un caz foarte fericit.
Nu trebuie sa fii altcineva, fii tu insuti! chiar daca parintii tai s-au despartit si nu mai locuiesc impreuna, trebuie sa ii iubesti la fel pe amandoi.Mama ta vitrega te poate rasfata cu toate cadourile din lume, dar niciodata nu ii poate lua locul mamei tale.Si poate ca nu iti face atatea cadouri neaparat sa te cumpere, poate asa vrea ea sa-ti arate cat te apreciaza!
De fapt eu as vice ca de mama ta vitrega iti place pentru ca te rasfata, iar sa iti iubesti parintii adevarati in egala masura e absolut normal. Tu trebuie sa ramai puternica, sa ramai aceeasi persoana si sa ii intelegi pe fiecare in parte. Ai putea chiar sa le explici si lor ca tu nu vrei sa te indepartezi de nici unul dintre ei si ca vrei sa te imparti oarecum la trei. Succes
Effy35 întreabă: