| Rooooky a întrebat:

Salut TPU!
Am o problema tata e conspirationist rau de tot si crede toate porcariile si tot vrea sa ne convinga pe mine pe mama pe toti ca ce spune el e adevarat si ca nu e nebun.
Ce pot sa fac pentru ca vorbeste singur si mai si rade aiurea la discutiile importante in casa?

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-ai ce face decat sa-l lasi in pace, el poate vorbi orice si tu te faci ca-l asculti.
Vorba aceea: calul batran nu se invata la ham.

| danbnz a răspuns:

De unde stii ca nu e adevarat ce spune?
Trebuie sa te credem pe cuvant ca al batran e dus cu pluta si tu esti mai destept si mai informat?
Ia da niste exemple de conspiratii sustinute de senior.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta este problema lui, nu a ta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Salutare,

Pai nu prea ai ce sa faci... daca nu intelege, asta este. Nu prea ai cum sa schimbi asa usor persoane mai in varsta care si-au format deja anumite perceptii despre unele lucruri, cu atat mai mult... care au trait cu ele.

Dar daca nu deranjaza asa de mult, atunci nu il ascultati, nu ar trebui sa ai tu probleme legate de acest lucru.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai il convingi si tu de alte porcarii. Sau ii zici da tata, cred ca e cum zici tu, hai sa ne asezam la calculator sa cautam pe internet sa ne uitam mai bine.

| gabicoo a răspuns:

Dus la o consultație la psihopupu!

| Frank51 a răspuns:

S-ar putea să aibă dreptate!

| aditimus a răspuns:

Ce spui de un psiholog?

| Alverto a răspuns:

Salut
Ce poți face e să aștepți până la 18 ani, după pleci cat mai repede și departe de persoane de genul asta, fiindcă cu oameni de genul asta nu ai cum sa cooperezi. Faptul trist e că în majoritatea familiilor unul dintre părinți sau chiar ambii sunt conspiraționiști și cred tot ce văd și aud, dar nu vor sa li se arate adevărul, nici măcar prin argumente concrete. Până atunci încearcă să rămâi neutru daca inca nu ai 18 ani, că de acolo te pui tu pe picioare și vei avea grijă să devii adultul de care ai nevoie.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Poate că el este cel sănătos la cap, iar restul familiei este bun de dus la balamuc. Dacă mă uit mai bine la postarea ta, cred că așa e.

| Gligore2000 a răspuns:

Depinde de conspiratie.De-a lungul timpului multe teorii ale conspiratiei s-au dovedit a fi adevarate.
Si la timpul lor multi nu au crezut.
Nu se poate generaliza.