Mereu inainte de o despartire incercam sa remediem lucrurile. Incercam sa ne schimbam si sa ne dam seama cu ce am gresit. In unele cazuri relatia poate fi reparata si intretinuta, in altele totul se termina si fiecare isi vede de viata lui. In mod clar, merita sa incercati sa reparati situatia. Daca sunteti amandoi de acord, desigur. Fiindca pentru asta trebuie sa trageti amandoi, nu este suficient sa munceasca doar unul sa repare relatia. Trebuie sa vorbiti deschis despre ce va deranjeaza unul la altul si despre ce ati putea sa imbunatati. Cu vointa si iubire, puteti trece peste acest prag. Din ce ai formulat, ea vrea sa va despartiti mai mult decat vrei tu. Dragostea nu o poti forta. Daca ea iti spune ca asta e decizia ei finala, trebuie sa accepti. Este normal sa suferi, si ea va suferi. Relatia a fost lunga, ati petrecut mult timp impreuna, va cunoasteti foarte bine. Dar in viata reala nu toate finalurile sunt fericite. Daca va despartiti, nu este sfarsitul lumii.
Laso sa se duca, e decizia ei. Data viitoare lasa sentimentalismul si fi mai indiferent pentru ca o sa patesti la fel
Buna! Probabil aveti nevoie de putin spatiu amandoi in relatie, sa va mai limpeziti gandurile si sa va ganditi mai bine ce va asteapta in viitor impreuna.Plecarea ei o sa va dea destul timp de gandit, dar sa pastrati legatura in continuare prin intermediul telefonului, si vedeti atunci cum va veti simti departe unul de celalalt, asa clarificati si grijile care au pus stapanire pe voi.Mult succes!
Buna! Ati discutat si? unde s-a ajuns? Trebuie sa va spuneti fiecare celuilalt ce vrei si, daca e nevoie, sa faceti niste compromisuri.
Dupa parerea mea nu e bine sa dai cu piciorul la o relatie care are totusi 2 ani.
Eu sunt de 7 luni cu cineva si am avut un moment de cumpana, insa lucrurile tratate cu responsabilotate si cel mai important, iubire, e sa vedeti ce e mai bine pentru amandoi!
Daca amandoi doriti separarea inseamna ca nu exista suficienta iubire...iar dragostea cu sila nu se poate!
Mai vorbiti, comunicarea e cheia!
Succes!
Ce rost are sa tragi de un om dacă ea nu vrea, las-o sa plece poate asa își pune ordine în gânduri
Nu o sa mori dacă va despărțiți, viata o sa meargă înainte și te vei îndrăgostii de ala persoana la un moment dat