Parerea mea este urmatoarea. Ori si-a gasit pe cineva, ori ii place sa facape victima, ori isi face iluzii. Ca sa rezolvi aceasta dilema estecel mai bine s-o suni si s-o intrebi de ce se are acest comportament, care este acel lucru ce o deranjeaza. Doar asa poti sa iti dai seama de ceea ce se intampla. Trebuie sa treci direct la subiect, nu are rost sa o menajezi. Bafta!
Parerea mea este ca tia pierdut timpul cu tine atat,las-o in pace si numai te baga in relati la distanta ca sunt pierdere de timp,iluzi,amagiri, dezamagiri atat, fata acum face pe victima sa scape de tine, poate ca a avut iubit de ceva timp si vrea sa scape de tine, numai fi asa credul, e bine sa nu ai asteptari de la nimeni si nici sa crezi in nimeni
Edit: Prin "cam la distanta" ma refer ca in fiecare weekend sunt la Tulcea si ne vedem.
ce dracu ma?
E geloasa pe tine si tu te crezi disperat.
Ea crede ca cine stie ce ai facut in noaptea aia, sau daca nu crede asta, e suparata ca i-ai raspuns asa.
Dar cel mai probabil e geloasa si crede ca ai facut ceva, nu stiu, intreab-o de ce e suparata, e greu?
Sau in lumea ta, daca o intrebi daca e suparata esti disperat?
Las-o in pace, probabil si-a gasit altul, iar daca nu si-a gasit o sa te bage ea in seama cand o sa aiba chef.