Nimic nu e gresit atata timp cat tu esti fericit si fara regrete. Dar sa tii minte o treaba...nu e vina nimanui ca faci tu anumite lucruri. Adica, la finalul relatiei cu ea, daca te vei trezi singur si fara amici, sa nu te apuci atunci sa dai vina pe ea ca nu mai ai tu prieteni.
De ce crezi că și ei ar face la fel? Mă, se spune că omul judecă lumea prin cum e el. La tine se aplică.
Da, personal cred că ai o atitudine greșită față de tovarășii tăi.
Relațiile sunt efemere, îndeosebi la vârsta ta fragedă, dar o prietenie poate dura și o veșnicie.
Nu vad care e problema, fiecare face ce vrea. Si eu as pune relatia pe primul loc daca as avea una. Acum depinde si de ceilalti, unii normal ca se vor supara ca nu mai stai cu ei etc. Mi se pare frumos ca ai spus ca vrei sa iti faci un viitor cu ea, sper sa ramaneti impreuna mereu. In concluzie, faci ce vrei si nu trebuie sa iti pese de ce cred altii, mereu vor exista persoane care te vor judeca.
O atitudine foarte greșită! Trebuie sa ai prieteni cu care sa ieși la "bere" și prietena ta trebuie sa accepte asta! Nu ar fi ok sa stați mereu legați! E doar un sfat, faceți cum credeți! Bafta!