| CesăfacAnonim a întrebat:

Salut TPU, am o situație mai complicată la o petrecere am cunoscut o fata, ne plăceam reciproc foarte tare dar are foarte mulți prieteni băieți (părinții ei o obliga să vorbească cu ei pentru că ei sunt prieteni de familie cu părinții băieților, am vorbit cu ea o vreme și ne plăceam reciproc îmi spune că mă iubește etc. De comun acord am decis să fim împreună, la scurt timp ea mi-a spus că nu vrea să afle acei "prieteni" dar din păcate au aflat, iar în acea seară mi-a spus că trebuie să ne despărțim, ne-am revăzut la 2 zile după despărțire să îi dau o bratara ce ea mi-a dat-o pentru că îmi provoca durere dar nu a venit singură a venit cu acei prieteni, le-am spus să își continue drumul lor și am rămas cu ea să vorbesc dar nu a vrut să îmi spună nimic, a zis că este mai bine așa, dacă vreau o îmbrățișare, am acceptat îmbrățișare simțeam o durere enormă de la iubire am devenit 2 străini. La 2 luni ne-am întâlnit la o zi de naștere eu cu o "iubită" s-a uitat toată seara la mine. Ne-am mai întâlnit pe strada dar mereu se uită după mine iar la ea in privire văd o durere imensă.Eu am mai incercat cu alte fete dar mai mult de 2 zile nu pot sta cu ele, în orice fată o vad pe ea. Eu am mai avut o relație de 2 ani cu o fată care m-a înșelat apoi am găsit-o pe ea, avea aceeași poveste, un băiat a rănit-o.
Ce să fac să o caut sau să o las in pace?

Răspuns Câştigător
| Alissia97 a răspuns:

Buna!
Incearca sa o mai cauti si eventual sa discuti cu familia ei, daca sunt ai ei de acord cu tine.
Nu ar trebui sa lasati pe nimeni sa se amestece in relatia voastra.
Daca ea lasa pe cineva sa se amestece, nu este un semn bun.
Cam slabe sanse sa o recastigi, insa poti incerca.

3 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai ce treaba are ea si tu cu altii? Caut-o si iesiti impreuna.
Daca te lasa pentru ca au aflat aia, inseamna ca nu te place, altfel lupta si cu muntii pentru tine.
Dar lupta tu, incearca sa-i explici ca ce treaba are ea cu aia?! Sa vb cu ei asa ca amici de familie la o adica, nu are treaba cu relatia voastra.

Deci daca te place, nu renunta la tine orice ar fi. Altfel motive se gasesc.

| relian a răspuns:

Este fata sau e papusa, o manevreaza care incotro, plus pare genu de om f usor de influentat, nu poti avea incredere in cineva genul asta.
Nu ai spus citi 15 ani avetilaughing daca aveti dealde 15 ani, atunci vezi-ti de scoal, ai deja ocupatii destule, o sa vina si fete cand o sa fie timpul pentru asa ceva.

| CesăfacAnonim explică (pentru relian):

Salut, nu cred că vărsta este importantă. Dar eu am 17 mai am 5 luni până fac 18 și ea a împlinit acum câteva zile 16.