| SelCake a întrebat:

Salut tpu.Am o sora mai mare de 21 de ani si una vitrega de 9 ani.Eu am 15. Problema e ca sora mea buna o baga mai mult in seama pe cealalta vitrega decat pe mine.Nu e pentru ca e mai mica si mai draguta, e doar faptul ca ele au mai multe lucruri in comun. Nu mi se pare normal ca sora mea reala sa o iubeasca mai mult pe cealalta pe care nici nu o prea cunoaste. Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Las-o sa faca o relatie buna si cu cealalta, sa fie intelegere in casa. Sa aiba multe in comun un om de 21 de ani cu unul de 9? Nu se poate. Nu o iubeste, poate simte o responsabilitate sa o cultive.

| SelCake explică (pentru minrest):

Nu vreau sa spun ca mi-ar placea sa se certe sau ceva, si chiar daca e greu de crezut, au multe in comun. Nu e numai de asta, dar pe mine chiar ma exclude din multe lucruri. Ei ii cumpara haine si cadouri, pe cand eu sunt ca si invizibila.Nu ma baga in seama de loc.

| minrest a răspuns (pentru SelCake):

Adica, daca nu se cearta e suficient? Ajungi la o relatie foarte proasta daca iti propui sa nu te certi, atata. Pe tine nu considera ca trebuie sa te cultive in mod special.

| SelCake explică (pentru minrest):

Nu am spus ca e suficient sa nu se certe,am spus ca nu vreau sa se certe, nu am nicio problema cu faptul ca se inteleg bine, ba chiar ma bucur. M-a deranjat ca sora mea mai mare nu s-a comportat niciodata cu mine asa cum se comporta cu ea, nici cand eram mai mica. Nu e gelozie, e dorinta de a avea drepturi egale ca ceilalti. Mersi oricum.

| Emma30555 a răspuns:

Te iubește și pe tine dar cealaltă e micuța și o răsfață.

| Tud0rr a răspuns:

Daca o baga mai mult in seama nu inseamna cao iubeste mai mult.
Daca esti geloasa si vrei sa petreaca mai mult timp cu tine, invata sa iti placa si tie lucrurile care ii plac ei; daca nu, impaca-te cu ideea.

| SelCake explică (pentru Tud0rr):

Nu am de gand sa ma schimb pentru ea, sa fiu falsa fiindca nu e normal