Te desparți de ea, simplu. E clar că nu te mai iubește dacă a și spus asta. Și chiar dacă ar face-o ar veni ea la tine după.
Cred ca ea a inceput sa simta ceva fata de baiatul acela.
Sau poate e o ruda de-a ei.
Pe ea o deranja pentru ca ii comandau cu cine sa vorbeasca, las-o sa fie mai libertina ( dar cu capul pe umeri ), daca ma intelegi. Daca stii ca te iubeste, nu te va lasa pentru nici un baiat!
Vezi ca baiatu ala o sa ti-o ia. Iar cand o sa ti-o ia, te astept sa-ti dau niste sfaturi.
Nu mi-o ia, nu ii place de el deloc. mi-a zis ca s-a departat de mine pentru atatea certuri era sechestrata de mine intr-adevar dar nu mi-am dat seama ce fac. ii faceam scandal pentru un like pe fb, pentru un accpet la un baiat care il cunoaste. pentru orice cum sa o fac sa simta ceva pentru mine? asta vreau sa stiu. pentru ca am vorbit serios cu e asi a zis ca spera sa mai fie 2 saptamani. a zis ca nu poate sta cu mine daca nu mai simte nimic...
Aha,de ce ma rog erai ingrijorat din moment ce ai spus ca nu ii place deloc de el(nici macar fizic)?
Eu nu voiam sa vorbeasca pentru ca daca o lasam cu unul vorbea cu mai multi si nu vreau cand merg cu ea pe strada sa zica toti "uite ba. Eu vorbesc cu asta si e impreuna cu ala"
WTF? Vorbeste cu cine vrea si ma indoiesc ca subiectele de barfa s-au rarit atat de mult incat sa ajunga la o banalitate ca cea de mai sus.