| maniakul a întrebat:

Salut TPU; am probleme cu familia!
Maicamea cu taicamiu au venit la timisioara sa ma ea inapoi la Craiova. Se pun la masa vorbesc dupa care isi aduc aminte ca am ramasa corijent la fizica pe caz, ca profu ma amendat cu 2de4
pentru ca un Nebun din clasa mea ma enerva, si i-am dat o palma dupa cap, (palma i-am dato dupa nenumarate strigari spre profesor ca ala e prost, si ma deranjeaza) Si se pun parinti la masa, stiti sunt genu de parinti care prefera sa discute la masa toate problemele familiei. Bunicamiu incepu a ma intreba un lucru pe care l-am imvatat in a3a (Deci decat cateva secunde stau sa ma gandesc) si cand sa spun ei incep asi aminti :nu-ai facut media de 10.de ce ai facut-o de 5? nu-ain facut bine ca ai luat nota ai de 1(nota apartine tot aceliasi specimen de coleg de mai sus care cu greu am reusit sa fac media 5!)

Sincer maicamea ma acuza pentru ca nu vede pe alti si ca eu trebuie luat cu palme si cu toate de-astea
Va rog ajutati-ma! dau si funda

1 răspuns:
| elenaaarion a răspuns:

Pune mana si invata! Nu mai sta pe net... Nu tu ai probleme cu familia, ci familia are probleme cu tine, se pare...