Pai e posibil ca fata sa te placa. Iti spun din experienta mea de fata, ca eu cand ma uit la un baiat insistent nu ma uit numai asa de dragu de a ma uita. Si mai ales si insistent, e pentru ca imi place de el. Te place, si ar trebui sa iti faci curaj sa te bagi tu in seama cu ea, cu cubiecte banale gen" cat e ceasul " sau ceva de gen. Si asa o sa incepeti sa vorbiti. Poate ea e mai timida si cine stie, poate nu are curaj sa se bage in seama cu tine.
Noroc, si tine-ma la curent. Pupicii
Incearca sa te cunosti cu ea. spune-i si tu macar un "buna" cand iesiti sau cand o vezi. macar asa mai ferit. daca nu merge, fa-o sa rada (tot cand sunteti toti.) invata si tu macar 2-3 bancuri ca pe "Tatal Nostru" si le zici cat mai "frumos" in preajma ei. asigura-te ca te aude. Fa rost de nr ei de telefon (important! : nu conteaza de la care. poate chiar si de la prieteni apropiati ei - prin asta te asiguri ca va afla oarecum ca o placi). Suntem in epoca tehnologiei! cauta-o pe la prietenii comuni pe facebook. daca iti accepta cererea de prietenie. BINGO! dar cel mai important, asigura-te ca nu are prieten! Da-i un like pe facebook, dai un comentariu. apoi bag-o in seama pe chat. dar nu ca disperatul in 30 de secunde toate! in 2-3 zile. in perioada mai lunga. Ce ti-am prezentat e modul "indirect". daca ea e mai directa... mergi si zi direct ca vrei sa o cunosti si scapi de tot stresul Bafta!
Daca tot aveti aceeasi prieteni cineva poate sa va faca cunostinta ..nu e mare lucru. daca esti descurcaret pe toti baga in vorba acolo cu fetele, cat timp e ea acolo si incet incet o sa va cunoasteti, o sa vorbiti si lucrurile o sa vina de la sine.
Daca in viata nu iti iei ce iti place cand iti place atunci degeaba treci prin viata... daca ma intelegi ce vreau sa zic.