| JonD a întrebat:

am pus acum 2 seri intrebarea : Seara TPU! Deci,am urmatoarea intrebare,ieri,stateam in acelasi loc cu prietenii mei, si fata de care imi place iese din bloc apoi vine sa vorbeasca cu o prietena de a ei care statea aproape de mine, intre timp a venit o colega de amea mai proasta din fire, metinonez ca nu stie ca imi place de acea fata, si ma rog, vine colega aia si zice "uite-o pe x" si eu zic "mda...si ce vrei sa fac?" apoi m-am uitat spre fata si se uita la mine apoi am vazut ca si colega aia se uita la mine, apoi intorc iar capul si ma uit in directia opusa. Dupa 2 minute eu plec,si urlau toti dupa mine "unde pleci,unde pleci?"(urlau toti,in afara de fata care isi vedea de treaba ei),dupa un timp ma reintalnesc cu prietenii mei si imi zice unu ca fata,de fapt se uita de cand a iesit din bloc la mine, si faza e ca se holba oarecum, mie, desi imi place de ea, si alte data ma "holbam" si eu oarecum la ea, acum imi era rusine sa ma uit.Si precizez ca nu ar fi prima data cand se uita la mine cand ma vede,au fost multe cazuri, cei ce mi-au mai citit intrebarile stiu, mare parte din timp se uita si zambea, dar acum pur si simplu se uita si cand m-am uitat la ea, sa ma exprim asa, a zambit putin.Intrebarea e, de ce se uita la mine, sincer cum sunt un om curios, ma macina intrebarea, nu ca as avea o problema cu asta.Deci,multumesc celor ce imi citesc intrebarea si imi dau un raspuns.Asa,si am primit un raspuns destul de bun care imi zicea sa ii dau semne ca imi place de ea, dar cum.Deci,cele mai bune sfaturi primesc funda! Multumesc anticipat!(nu, nu ma bag din senin in vorba cu ea si nu ne cunoastem!)

4 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Pai e posibil ca fata sa te placa. Iti spun din experienta mea de fata, ca eu cand ma uit la un baiat insistent nu ma uit numai asa de dragu de a ma uita. Si mai ales si insistent, e pentru ca imi place de el. Te place, si ar trebui sa iti faci curaj sa te bagi tu in seama cu ea, cu cubiecte banale gen" cat e ceasul " sau ceva de gen. Si asa o sa incepeti sa vorbiti. Poate ea e mai timida si cine stie, poate nu are curaj sa se bage in seama cu tine.
Noroc, si tine-ma la curent. Pupicii

| PhooThay a răspuns:

Incearca sa te cunosti cu ea. spune-i si tu macar un "buna" cand iesiti sau cand o vezi. macar asa mai ferit. daca nu merge, fa-o sa rada (tot cand sunteti toti.) invata si tu macar 2-3 bancuri ca pe "Tatal Nostru" si le zici cat mai "frumos" in preajma ei. asigura-te ca te aude. Fa rost de nr ei de telefon (important! : nu conteaza de la care. poate chiar si de la prieteni apropiati ei - prin asta te asiguri ca va afla oarecum ca o placi). Suntem in epoca tehnologiei! cauta-o pe la prietenii comuni pe facebook. daca iti accepta cererea de prietenie. BINGO! dar cel mai important, asigura-te ca nu are prieten! Da-i un like pe facebook, dai un comentariu. apoi bag-o in seama pe chat. dar nu ca disperatul in 30 de secunde toate! in 2-3 zile. in perioada mai lunga. Ce ti-am prezentat e modul "indirect". daca ea e mai directa... mergi si zi direct ca vrei sa o cunosti si scapi de tot stresul happy Bafta!

| Andradalaura a răspuns:

Daca tot aveti aceeasi prieteni cineva poate sa va faca cunostinta ..nu e mare lucru. daca esti descurcaret pe toti baga in vorba acolo cu fetele, cat timp e ea acolo si incet incet o sa va cunoasteti, o sa vorbiti si lucrurile o sa vina de la sine.

| salbaticuu a răspuns:

Daca in viata nu iti iei ce iti place cand iti place atunci degeaba treci prin viata... daca ma intelegi ce vreau sa zic.