Orienteaza-te spre domnisoare de varsta mai mica sau cel mult egala cu a ta. Fata te tine in sah daca zici ca are si tovaras. Mergi mai departe.
Sincer, eu nu cred ca te place. Cred ca e constienta ca o placi si cumva se simte superioara si datorita varstei si atunci isi permite sa se joace de-a femeia fatala cu tine. Cred ca te vede mai mult ca pe un catelus dragalas, scuza-ma ca-ti zic. Deci nu, nu prea cred ca vor fi sanse.
Si in plus, ia-o pe alta parte. Are prieten si se comporta asa cu tine. Esti constient ca daca ar fi prietena ta ar face asa probabil cu alti baieti in lipsa ta, nu?
E cam pierduta situatia. Ea e la distanta, mai mare, studenta, nu mai are mintea de licean. Uita-te la o fata de varsta ta, nu tanji dupa ea.
A....nu e mai mare ca tine automat are experienta de viata mai mare si stie cum sa trateze problema.nu iti fa iluzii degeaba.ai fost vreodata intr-un campus studentesc? acolo sunt barbati si femei cata frunza si iarba de ce ar accepta un pusti? cauta pe altcineva
Nu astepta dupa ea, mai sunt fete, orienteaza-te spre fete mai mici sau de varsta ta.