| Axel22 a întrebat:

Am reusit sa-mi gasesc curajul sa vorbesc cu o fata si sa par mai increzator dar am gasit o alta bariera.

Ce sa fac cu baietii de la scoala care isi mai bat joc de mine? Adica era cand ma injurau de mama si eu le ziceam : "sa fii sanatos", baietii care sunt batjocoriti asa sunt vazuti rau de fete? Ma refer la cei care riposteaza la injurii cu replici gen :" asa sa vb cu parintii tai" sau "sa fii sanatos".

Sau ca sa ma vada bine o fata trebuie sa il injur pe ala inapoi de toi Dumnezeii? (nu vreau sa-l injur inapoi ca dupa aia se ajunge la un fel de concurs de injurii, stiu asta din proprie experienta)

Deci va dau un exemplu, eu eram certat cu un coleg vreo 2 ani la rand, in acesti 2 ani ne injuram, ne scuipam, efectiv nu ne suportam, si la sfarsit cand eram mai aprinsi a aflat dira si au iesit certuri, apoi cine credeti ca a castigat? NIMENI! Si atunci mi-am dat seama ca mi-am pierdut 2 ani la rand incercand sa injur si sa dau cu pumnu mai bine decat ala! Acum cu respectivul ma inteleg (amici dar nu prieteni ), deci nu ne mai injuram nimic, ce zice-ti sa le dau acest exemplu si celor care ma injura? Si cum m--ar considera o fata daca asi riposta cu ce am zis mai sus? (stiti voi, "sa fii sanatos". etc)

Uitati un clip aici : https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage& v=PJpwELzs8hg

M-am gandit sa fac cu o fata ce e in clipul de mai sus, mi-ar merge mai bine daca le-as zice la aia care ma jignesc/ ma injura exemplul ala? Cum m-ar considera o fata? Si cum i-ar considera pe ei?

3 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Salut!
Este o vorba, cu prostu nu te pune, ca te faci mai prost ca el big grin
Nu trebuie sa raspunzi cu aceiasi moneda, cel mai ok este sa-i spui in fata, ca nu te impresioneaza ca crede el, ei, despre tine, si nu te cobori la nivelu lor, si oricit ar incerca sa scoata cuvinte, urite din tine, e in zadar.

| AddaRosee a răspuns:

Buna.
Niciodata o normala nu va fi impresionata de un baiat care are un limbaj de "cartier" bine dezvoltat sau care incearca sa impresioneze prin gesturi nepotrivite, deci nu fa la fel pentru ca vei da impresia ca esti la fel ca ei.
Fetele apreciaza baietii calmi, amuzanti si cei cu, care poti purta o discutie civilizata fara ridicari de ton crize si altele.
:*

| Axel22 explică (pentru AddaRosee):

Ms, mult big grin, dar daca sa zicem vreau sa trec la actiune cu respectiva, cu ce sa incep? Cei zic?