| Bam64 a întrebat:

Am revenit in tara mea pe cateva zile si am iesit cu fostii colegi.La un moment dat a inceput sa-mi placa de o colega(au fost si in trecut dar putine).Imi e frica sa-i spun fiindca plec inapoi la scoala si nu cred ca ar fi o idee atat de buna.Plus ea niciodata nu a avut un prieten, iar eu sunt singurul din fosta clasa cu care se intelegea cel mai bine. Uneori ma gandesc poate ea nu are aceleasi sentimente...

Răspuns Câştigător
| qwertpro a răspuns:

Salut,pai eu as spune sa nu te grabesti sa iei acum decizia de a-i spune ca simti ceva pentru ea.Cel mai probabil ai momentat niste sentimente de simpatie fata de ea, si-i admiri unele calitati fizice si psihice, dar iubirea inseamna mult mai mult de atat.Inainte de-ai face astfel de marturisiri, trebuie sa fii sigur ca iti place de ea ca persoana, nu doar ca fata, adica sa fii sigur ca iti place comportamentul si ca poseda calitatile pe care ai vrea sa le aiba o fata.Simpatia e ceva care cu timpul trece, si nu poti lega o iubire pe baza ei, deoarece relatiile de acest gen se termina foarte repede cand cunosti persoana data mai bine.Incearca sa te gandesti la ce va fi dupa ce o sa-i marturisesti aceste sentimente.Partea buna e ca te vei elibera de niste emotii pe care le tineai captive in sufletul tau si te vei simti mai liber, dar daca ea va fi de acord sa fiti impreuna, nu te vor influenta aceste sentimente sa inveti? Nu vei incepe sa vrei sa revii in tara cu orice scop de dragul ei? Astfel ai putea sa iti distrugi cariera pe care ai inceput-o caci nu ai de unde sti ca relatia data nu se va termina mai tarziu.Dar daca zice ca nu simte la fel pentru tine? S-ar putea sa suferi astfel si sa prinzi inconstie o ura pe ea sau e posibil ca prietenia voastra sa aiba de suferit din cauza sentimentelor nereciproce. Uneori e mai bine sa lasam totul asa cum e, si sa lasam timpul sa decida pe ce drum vom calca.Relatiile de la distanta rezista foarte greu, sunt greu de mentinut.

| Bam64 explică (pentru qwertpro):

Un comentariu foarte bine gândit.Totul pus într-o ordine încât să prinzi concluzia foarte ușor.Mersi mult. Însă cine știe, o fi asta o greșeala spre succes sau spre eșec?

| qwertpro a răspuns (pentru Bam64):

Ma bucur ca am putut sa te ajut.Fiecare om pe care il intalnim fie e o pedeapsa, fie e o rasplata, dar toate persoanele din viata noastra sunt menite sa ne invete ceva. Unele doar vor trece pe langa noi, si vor disparea, important e sa invatam ceva de la ele si sa nu ne punem viata in mainile lor.Eu zic ca nu e o greseala, nu ai luat nici-o decizie din graba, ai gandit totul intai, deci evident ai facut un pas cate succes, catre o noua etapa a vietii.Succes mai departe!

| Bam64 explică (pentru qwertpro):

Mersi.

6 răspunsuri:
| Panamax a răspuns:

Frunza verde loboda
Curge apa in lift cirip -cirip.
Ai revenit in tara ta.
Mare emigrant mai esti.
A inceput asa dintr-o data sau treptat sa-ti placa de o colega?
Este foarte important.

| Bam64 explică (pentru Panamax):

Ti se pare amuzant?

| Bam64 explică:

Nu mă lua cu băiete.Nu am anii pe care îi crezi tu că îi am.A fost o întrebare fiindcă nu am avut parte de o așa o experiență, fiindcă e ceva diferit