Pff ai facut o greseala destul de mare in primulk rand insista dedicai mel pe mess fb etc scrisorio flori cadouri chestii dragute care i-ar placea ei vb cu prietenele ei sa aflii adevarata parere a ei despre tine s-ar putea sa nu iti placa..ideea e ca acum trebuie sa uporti consecintele sunt sigur ca te va ierta daca te iubeste dar nu trebuie sa mai faci asta...deci informatii din interior arata tuturor ca iti pare rau inclusiv prietenelor ei sunt sigur ca informatia va ajunge si la ea si poate te va ierta
Incearca sa nu mai umbli dupa atatea fete deodata...cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul. Sfatul meu este:gandeste-te bine daca pe ea o vrei, si daca ajungi la concluzia ca o iubesti pe bune atunci demonstreaza-i ca te-ai schimbat si ca esti dispus sa fii numai al ei.Te va ierta daca intr-adevar te iubeste.
Eu doar cu ea vreau sa fiu...
Atunci demonstreaza-i lucrul acesta bafta.
Daca o placi normal impacate cu ea! fa cea ce simti si nu te lua dupa lume ca lumea ii rea faci ce crezi u ca e mai bine
Pai am incercat cam tot ce mi-a stat in puteri..nu stiu ce sa mai fac.Ai vreo idee?
Draguta poveste.Sa trecem peste detalii.Normal ca fata nu mai are incredere in tine. Dupa ce ai placut pe alta, iti dai seama cum s-a simtit? S-a simtit tradata.Chiar daca mai are sentimente pentru tine, ii este frica ca o vei "trada" din nou.Totusi,se pare ca inca te iubeste.Esti intr-o situatie incurcata.Totusi,daca vrei sa indepartezi aceasta frica a ei de a fi tradata, va trebui sa-i arati ca inca ai si tu sentimente pentru ea.Si asta nu merge cu un trandafir sau cu niste versuri aruncate pe o hartie.Ca sa-ti arati iubirea va trebui sa perseverezi.Si cum faci asta? Faci numai chestii nebunesti.Si nu...nu te urci pe un bloc si ameninti ca te arunci.Fa lucruri precum: tipa in gura mare ca o iubesti(dar ai grija sa fie multa lume); iti ceri scuze de fiecare data cand o vezi(si nu uita sa te jignesti, gen:am fost cel mai mare...cand m-am gandit la altcineva in afara de tine,etc(functioneaza).
Oricum, trebuie sa perseverezi, si sa nu te gandesti la nimic decat la ea(nu te gandi ca vei arata rau in fata altora, atatatimp cat vei arata bine in fata ei).
Oricum, inainte sa treci la lucrurile nebunesti incearca sa-i marturiseti sentimentele tale pentru tine direct in fata ei.Fi calm, uita-te in ochii ei si da drumul cuvintelor(ah, si nu o lasa sa plece pana nu ai terminat ce aveai de spus).
Cam acestea sunt sfaturile mele. Sper ca te ajuta.
P.S : Daca mai ai de gand sa o ranesti, macar spune-i tu inainte sa afle ea singura.Si dupa te poti duce la cine vrei tu, dar nu mai incerca sa te impaci cu ea, fiindca evdent o vei facesa sufere si mai mult.
Atat am avut de spus.
O intrebare : ce gesturi nebunesti pentru ea as putea face ? incerc orice...
P.S.: E foarte orgolioasa
Asta depinde de tine.Fa ce-ti spune inima.Gandeste-te la ceva ce ar impresiona-o, apoi fa-l intr-un mod nebuneste.De exemplu,in loc sa-i zici ca o placi, tipa in gura mare ca o placi, sa te auda toata lumea. Jigneste-te in gura mare, fa-o sa uite ca ai "tradat-o"! Si daca pare suparata, continua sa faci lucruri nebunesti.La un momendat ar incepe sa rade.De exemplu, sa lu-am o melodie...sa zicem Smiley: Ocupat cu gura ta.I-a ceva la care poti pune melodia (casetofon, mp3, telefon), dar sa se auda tare, si doar mergi prin fata ei ascultand melodia si incepe sa canti si tu in gura mare.Cum am zis...fa lucruri care sa-i atraga atentia de la faptul ca ai ranit-o si fa-o sa simta iubirea ta pentru ea.Incearca sa si trimiti un mesaj in care sa iti ceri iertare la un radio si sa-i dediti melodia care am specificat-o mai sus.
Incearca orice! Si din nou, revenim la aceeasi cerinta:nu recurge la gesturi extreme cum ar fi amenintatul ca te arunci de pe bloc sau mai stiu eu ce.In primul rand iti arati slabiciunea si in al doilea rand trebuie sa fi prost(scuze) sa faci asta. oricum, nu cred ca tu ai face asa ceva. Oricum, bafta! Sper ca te-am ajutat.
Pai nu poti face o fata fericita cu niste amarate florii...scz dar mergeti la un film si explica-i ca a fost o greseala mare sa o lasi balta, incearca sa te apropi de ea ca la inceput recreaza momentul in care ati ales sa fiti impreuna...si ndaca esti spontan sarut-o surprindeo facand asta se va mira si poate poate na vei reusi sa o recuceresti
sper ca te-am ajutat si bafta cu ea...si sfatul meu pentru a recastigao nu mai face aceeasta greseala din nou