| coas a întrebat:

Salut TpU! Am sa va intreb ceva foarte serios.Acum 2 ani cand eu eram in clasa a 4 nepotul meu, Zannis intra in clasa 0.imi spunea ca in clasa lui e o fata foarte frumoasa de care ii place. Dupa ceva timp ajung sa ma imprietenesc cu ea.DEVENIM PRIETENI FOARTE BUNI.Atat de buni incat eu credeam ca ea ma place.Eu o placeam si a aflat de la niste prieteni ca o placeam.MI-A YIS IN FATA CA NU MA IUBESTE.AM inceput sa nu o mai plac. DUPA 1 an adica acum doamna ei organizeaya o excursie in care merg si eu.A inceput sa planga deoarece voia sa stea langa mine pe scaun.PANA la urma a stat ba chiar a si dormit pe mine.Se tinea numai dupa mine, ma atingea.La intors doamna a pus muzica la casetofonul autobuzului care se dansa in doi.La inceput nu am vrut sa dansez dar m-a luat de mana si am dansat.A pus capul pe spatele meu si dansam amandoi de fata cu doamna ei.A zis ca i-a placut foarte mult. Apropo lui Yannis nu ii mai place de Silvia adica acea fata.Nu stiu ce sa fac acum... MA PLACE SAU NU? A ZIS CA NU MA PLACE NUMAI PENTRU CA II ERA RUSINE? ASTEPT RASPUNS

1 răspuns:
| Iunix a răspuns:

Te-ai îndrăgostit de una de clasa a 2 a?