| Olivers a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor am un băiețel de 1 an si 8 luni si este in proces de întarcare de câteva zile dar de cand nu mai suge nu mai vrea nici mâncare ciorbita sau ceai sau alte lichide doar apa sau salam si lapte sana si mănâncă foarte puțin este foarte rau la mâncare înainte cu ceva timp mânca foarte bine de cand a luat un antibiotic câteva zile l-am forțat să il ia pentru ca era bolnav nu vrea sa mai vadă lingura biberon sau orice alta mâncare

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, cum sa i dai salam unui copil de 1 an, e prea greu de digerat, ma mir ca nu i dai sarmale ardei umpluți si ciorbă de burtă. Copii beau lapte nu salam.

| ALGator a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

La doi ani?

| Olivers explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mananca de foarte mult timp si mici nu este nici o problema el manca singur din farfurie aproximativ orice nu mai fiti panicati ca nu moare de la un mic la o luna sau o bucata de salam

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Du-te cu el la medic este bolnav, de aceea refuză sîn de la mama lui, nu i da de mincare ce maninci tu ca nu i animal, o sa il omori.

| ALGator a răspuns:

Fluctuațiile în apetit apar. Uneori după cejn a fost bolnav pofta nu apare direct.
Important e să nu se deshidrateze și dacă are sub greutate să nu mănânce prea puțin.
Mergi cu el la medic.

| Olivers explică (pentru ALGator):

Ce mdeci pediatru sau?

| ALGator a răspuns (pentru Olivers):

Pediatru ar fi de dorit, dar măcar medicul de familie, dacă ai încredere în el. Cineva trebuie să vadă copilașul, nu de la distanță.
Sănătate!

| GeorgeBerbec a răspuns:

Pacaliti-l cu lapte de vaca. SI bagati-i in biberon ciorba si alte din astea.

| AmiraH a răspuns:

Aranjaza farfuria frumos ca sa-I placa cum arata sau dai sa manance cand e distras de altceva