Imi pare rau sa aud una ca asta, sti in viata oricat de rau si gru ne-ar fi trebuie sa fim si sa ramanem oprimisti pnetru ca daca o sa te stresezi si o sa te consumi nu schimbi cu nimic rezultatul lucrurilor naturale!
EU am o consolare:TImpul le va rezolva pe toate"
Take care si mult succes in viata.
Salut,banuiesc ca Unchiul tau sta mai aproape de ei si aimvziteaza mult mai des decat o faceti voi,iar la genul acesta de raltii se intelege ca ar fi distanta sau poate ca mama ta nu este foarte bine aceptata de familia tatalui tau, variante sunt de N luate cate K, doar ca mie aceasta mi se pare mai plauzibila, si sincer daca au facut asa zambestele si vedeti de viata, o sa tot intalnesti lucruri aseanatoare acestora, pentru ca oamenii sunt mai rau decat animalel salbatice!
Sper ca raspunsul meu sa te ajute! take care.
Ai nimerit-o la primele 2. (desi probabil nu e ok sa dau detalii "din familie")
Ma deranjeaza, nu are cum sa nu ma deranjeaze cand, acum, aveam si noi nevoie de ei si parintii mei i-au ajutat de atetea ori. Nu stiu daca e neaparat de distanta, faceau asta si cand era tata cu ei (si singur). Ma enerveza ca mereu se laudau la altii ca ei isi ajuta copii (cu noi de fata, pe care nu i-au ajutat) si acum, s-au "laudat" ca ei ne ajuta, ca nu e problema, au de unde sa ne ajute... tata a venit cu traista in bat inapoi.
Pfff...sincer, sunt satul sa mearga totul prost, dar deja intru in alte subiecte.
Multumesc, mult succes si tie!
Imi pare rau sa aud una ca asta, sti in viata oricat de rau si gru ne-ar fi trebuie sa fim si sa ramanem oprimisti pnetru ca daca o sa te stresezi si o sa te consumi nu schimbi cu nimic rezultatul lucrurilor naturale!
EU am o consolare:TImpul le va rezolva pe toate"
Take care si mult succes in viata.