Ia toporul si dai omor!
Acum pe bune, daca este gen tipa de aia care rade ca nebuna si a avut multi iubiti, imi pare rau amice, dar te insala, daca este linistita inseamna ca isi da doar cu parerea.
Pai este cu mine in scoala. si ea il stie. Dar nu stiu ce sa fac
Pai tie iti place de el?
De ea imi place nu de el. imi e sa nu ma minta
Ee de obicei asa sunt fetele incearca sa-i faca gelosi pe prietenii lor dar acum depinde de la caz la caz
Inca se mai poarta chestia asta cu biletele, de cand cu telefoanele?. Daca i l-a dat baiatul respectiv, nu cred ca prietena ta ar recunoastea prea usor, daca vrei neaparat sa afli adevarul, eu zic sa-i dai mesaj, sa-l intrebi pe el daca i-a dat vreun bilet, SAU pur si simplu pune-o la incercare pe prietena, gasesti tu o metoda, rogi pe cineva sa se dea la ea, sa vezi daca pica..sau fa-ti un cont de fb, pui o poza cu unu, strangi ceva friends si dup-aia te bagi in seama cu prietena ta si vezi daca "musca". Bafta!
Ar trebui sa o intrebi ca sa te asiguri. Poate colegei aceea ii place de el si i-a dat facebookul lui prietenei tale ca ea sa isi dea cu parerea. Cel mai bine e sa o intrebi, sa comunici cu ea. nu lua decizii pripite.