| AlexBax a întrebat:

Am si eu o intrebare foarte importanta pentru mine!
Daca, de exemplu mi-a placut o fata de 13 ani (cu 2 ani mai mica ca mine)si am dat-o in bara (adica I-am trimis pe facebook un comentariu la o poza gen :misto poza sau Wft si s-a certat cu mine ca de ce ii comentez eu la poze si mi-a sters prietenia pe facebook)!
Iar acum vara mea a invitat-o la un film la mine acasa(a
acceptat greu dar a acceptat), ce sa ii spun ca sa o aproprii de mine sau ceva de genul?
PS:ea e foarte atragatoare iar eu sunt aratos numai ca sunt scund de statura dar cat ea de inalt!

Răspuns Câştigător
| GeorgianaSoare23 a răspuns:

Salut, domnisorule!
Incepi sa devii un barbat perspicace din moment ce iti doresti sa reactionezi in mod constructiv la reactiile fetelor..lucru foarte bun, bravo happy
Eu as zice sa te interesezi (prin verisoara ta) ce filme prefera domnisoara ta (daca o sa afli care este filmul ei preferat si o sa il pui, cred ca va fi incantata). De asemenea, ca sa iesi cu brio din situatia neplacuta creata pe facebook, ar trebui sa ii spui ceva de genul "Nu prea ma descurc in conversatiile de pe retelele de socializare. Se poate intampla adesea ca un om sa nu inteleaga sentimentele mele prin niste cuvinte pe fb...Prefer sa arat acest lucru prin fapte." Si scoti o cutie frumoasa de ciocolata si o servesti pe domnisoara. Sigur o sa se rusineze! Atunci trebuie sa accelerezi putin si sa ii dai un pupic pe obraz, ca sa vada ca nu doar vorbesti, ci si "faptuiesti". Daca totul descurge bine, o poti invita data viitoare la teatru sau la un concert, dar de data asta sa fiti doar voi doi. Succes! Iti tin pumnii!

| AlexBax explică (pentru GeorgianaSoare23):

Multumesc mult!happy
Iata si funda.

1 răspuns: