Prima oara aspectul fizic, desi unii din noi nu recunoastem (este valabil la ambele sexe). Este logic ca un om placut fizic sa te atraga mult mai mult. Nu spun sa ai sanii mari sau sa ai nu stiu cate figuri geometrice pe abdomen fiindca gusturile difera, spun doar sa fii placut fizic.
Nu vreau sa generalizez spunand ca toate fetele prefera calitatea x sau calitatea y. Fetele pe care le-am intalnit eu au vrut sa le ascult problemele, sa le inveselesc si sa fiu romantic cu ele. Unele vor sa stea cu tine pentru bani (daca ai) sau pentru aspectul fizic, ca ai nu stiu ce pierce in ureche si fiindca esti smecher. Mie nu-mi plac fetele astea si pot spune ca in cercul meu de cunoscuti nu am astfel de specimene, dar ele exista si sunt tot mai multe fiindca vad baieti si barbati care se plang. Nu exista o formula pentru "ce vrea o fata de la un baiat", tu ca baiat trebuie sa te mulezi cat de cat pe interesele fetei cu care vrei sa fii si, bineinteles, si ea trebuie sa faca la fel ca sa faceti amandoi un compromis.
Nu il pot numi compromis ci mai degraba a cadea de comun acord asupra unor aspecte.sa accepti placerile celuilalt, sa ii accepti defectele, sa incerci sa il intelegi cand are ceva pe suflet, sa il sustii, sa faci ce iti sta in putinta pentru el/ea si iar daca el/a nu se agita sa renunti pentru ca o relatie de unul singur nu merge
Da, ai dreptate, mai degraba sa cazi de acord, dar pe parcursul relatiei trebuie sa se faca si compromisuri cu privire la situatiile care nu depind de parteneri. App., thanks pentru ca ai pus intrebarea despre telefoane Sper sa devin odata membru senior sa pot da mesaje.
Prima data te uiti la aspectul fizic pentru ca asta ai in fata, nu ai sufletul persoanei in cauza pe tava.
Asa cum cel mai probabil iti place o fata cu forme frumoase, asa le place si lor un baiat sa arate bine
Pai fetelor le plac mai mult baietii mai frumosii la suflet, decat la corp, dar nici sa nu fie un boschetar, sa te aranjezi putin dar sa nu exagerezi
Pai ca aspect fizic prefer baietii bruneti cu ochii negrii sau verzi. Dar nu merg pe un tipar anume.Mi s-a intamplat sa ma indragostesc de un blond cu ochii albastrii. Conteaza sa aiba acel ceva, sa stie cum sa abordeze o fata.Parerea mea :d
Fetelor le plac ca baiatul sa arete provocator sa faca multe gesturi romantice si cel mai importat sa fie sincer.Dar cel mai bine ar fi sa fi tu insati
Vasilegabriel1246 întreabă:
Effy35 întreabă: