Sunt atatea nereguli in ce ai scris incat imi pare rau ca ti-ai pierdut tot timpul asta.
sincer, mie imi suna a "las sa tin prostu pe langa mine, ca nu stii cand e bun"
nu esti o prioritate.
nu mai sta.
du-te si nu te uita inapoi
Fratioare, eu nu am mai auzit niciodata asa ceva. Nu stiu ce anume iti este fata asta, dar cu siguranta nu este iubita ta (sau nu doar a ta). Nu stiu ce ai tu de gand, dar eu nu m-as insura cu tipa asta nici daca ma implora.
E clar, eu zic că s-a cam terminat această relație, îmi pare rău să ți-o spun, practic vrea să plece fără tine oriunde, nu zic că se mai întâmplă să își dorească să mai stea singură sau să iasă cu amici sau prietenele ei, dar deja în cazul ei o duce prea la extrem.
Asta nu e relatie. Si nici căsnicie nu poate fi dacă isi va mentine aceste obiceiuri.
Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să crezi că o persoană care nu vrea nici să locuiască, nici să-și petreacă timp cu tine este "viitoarea ta nevastă"? Nu cumva căsnicia presupune tocmai aceste lucruri?
Tot pui aceleași întrebări legate de "relația" asta de aproape doi ani. Încă nu te-ai trezit?
Sunt de parere ca te minte, indiferent unde merge cu "prietena ei" e posibil sa mai existe un prieten binevoitor pe langa, nu se distreaza ele prin toate tarile singure doar intre fete asta fi sigur, mereu o sa fie si o prezenta masculina(sau mai multe).
Nu stiu cum ai putut sta 5 ani in situatia asta, nu tine cont de tine nici ca o simpla prietena, apai ca iubita, ai mai si cerut-o, parerea mea da-i incolo de 5 ani, decat o viata nefericita mai bine pui punct cat inca ai timp, daca esti inteligent realizezi ca are contact si cu alti barbati in afara de tine.