Intr-un fel te inteleg chiar daca nu am trecut prin asa o 'poveste'. Din primele randuri mi-am spus o parere pe care mi-o afirm dupa ce am citit tot.Pui prea mult efort intr-o relatie cu scopul de a primi aceeasi atentie si aceeasi bunatate de la prietenul tau, constient fiind ca lucrurile nu merg asa bine (corecteaza-ma daca gresesc). Si eu sunt vinovat pentru ca am INVESTIT timp si efort intr-o relatie care speram ca se va implini, la fel semi-constient ca nu se va intampla..Am sperat pana in ultimul moment si am fost 'faultat' cu raspunsul.E o greseala pe care as vrea sa nu o mai repet, dar asta e se intampla. Cel mai important este sa inveti ceva din aceasta prietenie..Bafta in continuare
Confunzi relatia de prietenie cu altceva. Daca esti prieten nu inseamna ca ai obligatii. Pui prea mult la sulfet si prin asta iti faci rau doar tie. Sfatul meu este sa investesti in tine, sa te dezvolti spiritual si intelectual, sa intelegi pe fiecare om in parte, si sa nu pui pe nimeni la suflet. Nu vreau sa imi imaginez daca ai o iubita de care sa fi super indragostit si sa te lase, pariez ca nu o sa poti trece peste. Asta trebuie sa schimbi la tine.
Saluta-l usor din cap si mergi mai departe.
Nu trebuie sa fie cu nervi. Trebuie doar sa te ierti pe tine si sa mergi mai departe in viata ta. Fara el.
Effy35 întreabă: