Pai ii poti face o surpriza. Cand se intoarce de la serviciu sa gaseasca masa facuta sau ai putea sa ii daruiesti un cadou, ceva simbolic.
Sper ca te-am ajutat.
Mda, foarte frumos hai sa zic daca nu stiai sa-ti faci tema si ti-o explica, dar daca a facut-o maicata in locul tau ce-o rezolvat ?
daca tot vrei sa-i faci ceva cadou, desi nu cred ca asa se face, mama iti face temele, tu ii faci cadouri poti sa ii iei ceva ce isi doreste de mult si inca nu are sau sa o ajuti pe la treburi, sau o floare sau ceva simbolic
Cel mai frumos cadou pe care ai putea sa-l faci este acela de a invata, a lua note maxime si de a nu fi nevoita sa faca ceea ce trebuie sa faci tu!
Bafta!
Bună! Felicitări pentru gândul tău frumos de a-ţi răsplăti mama.:)
Eu sunt mama şi cel mai mult m-ar bucura dacă copilul meu ar veni la mine şi mi-ar mulţumi, iar apoi ar spune să nu îi mai fac temele, pentru că va învăţa singur şi va avea rezultate bune. Şi m-ar mai bucura să fie cuminte.
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/
Nu stiu incearca si tu sa faci ceva pentru ea la servici sa gatesti(la mine a functionat intr-o zi mai precis intr-o sambata m-am trezit primul am facut cafeaua pentru mami si tati si le-am pregatit micul dejun la pranz le-am facut friptura, iar seara cartofi prajiti cu friptura)Chiar daca am doar 11 ani fac aproape 12 peste o luna da' stiu sa gatesc. Sper ca te-am ajutat Fundita?
Fa`i un cadou dupa cum au zis si restul sau multumeste`i pur si simplu.
@Tammy, ai fost cam... nesimtita la faza asta i`a facut o singura tema, doar a ajutat`o nu stiu de ce trebuia sa scrii si faza cu `merge mama in locul tau?` nu`i vad rostul . Crec c`ai mintii daca ar fi sa spui ca tu n`ai fost niciodata ajutata de parinti la teme sau ceva de genul.
мαяιє întreabă: