Daca deja la 16 ani s-a culcat (si) cu altul, atunci mai tarziu cu cati o va mai face?
Nu stiu cati ani aveti, dar dupa exprimare si probleme astea cred ca sunteti destul de mici, sau oricum sub 20, varsta la care nu vad de ce ai sta dupa una, mergi, exploreaza, cunoaste teritoriul ca o sa te saturi mai tarziu de o singura femeie, exploreaza acum cat iti permite timpul, fizicul si statutul.
Ciorba reîncălzită, asa se numeste relatia voastră, ea daca te a inselat cu altul o sa o faca ori de cîte ori ave ti vreo ceartă, asa ca cel mai bine lasă o si caută alta, România este plină de fete /femei frumoase, nu se termina lumea cu ea, nu este ea unica fată de pe pămînt, părerea mea este sa o uiti, acum decizia i ti apartine in totalitate. Ce varste ave ti voi doi? Tu si ea?
Eu fac 18 ea 16
La varsta ei este imatură.
Acum mi-a bagat niste motive ca sa se vada cu mine ca sa o ajut cu niste programe la calculator m-am dus sa ma vad cu ea si a inceput m-a strans in brate si sincer nu stiu de unde avea atata forta ca eu o refuzam dar nu puteam sa ai desfac mainile ma strangea asa tare si mi-a bagat mainile pe spinare pe gat s-a asezat pe mine a zis ca ai pare rau chestii din astea
Totusi fi atent ca ea este si minoră dar si foarte șmecheră, stie cum sa te vrăjească, fete ca ea sunt foarte periculoase, ea la nervi sau la o cearta dură cu tine te poate reclama la politie ca ai facut sex cu ea, chiar daca este sau nu adevarat, vel mai bine nu te mai duce la ea lasa o in pace, dar bineinteles daca si tu vrei asta, sa o lasi in pace.
Pai faza proasta e ca eu tin la ea foarte mult nu stiu dar m-am atasat tare de ea si nu am facut nimic cu ea
Amandoi ati facult lucruri care trebuiau facute, nu vad de ce ati mai vrea sa fiti impreuna, eu daca as fi in locul tau nu as mai avea incredere in ea si daca as fi il locul ei nu as mai avea incredere in tine. Si incederea odata pierduta greu se recastiga.
Dar tu stii cel mai bine ce simti. Tu sa iei decizia.
Pai eu de ea m -am despartit in vara tot din cauza aluia cu care s-a culcat acum ca s-a urcat cu el in masina ea are 16 ani ala aproape 30
Cum a zis Cristi: ciorba reincalzita. La cea mai mica cearta o sa amintiti fiecare de greselile astea. Nu o sa puteti continua asa, lucruri ca astea chiar daca se iarta nu se uita, si nici tu si nici ea nu cred ca vrea sa auda la fiecare discutie contradictorie "dar tu cand m-ai inselat..."
16 ani ăla aproape 30. Nu vezi, mă? Trezeşte-te la realitate! E o c*rvă. Dacă tu consideri să fie normal să se fu*ă la 16 ani cu unul de 30, atunci e trist. Fata asta îşi bate joc de tine!
Nu e genul asta sa si-o traga cu inca unul dar asta a fost primul si singurul cu care si-a tras-o si are nu stiu asa ceva cu el dar acum cica nu mai vb cu el decat daca ai zice el buna sau ce faci ea raspunde atat
Alooo, e vorba aia CARE ESTE VALABILĂ MEREU: 'O greşeală mereu se va repeta.'
Personal nu m-as baga intr-o relatie de genul pentru a doua oara. Daca inca tinea la tine si era trista ca ai parasit-o nu s-ar fi culcat cu un altul pe motiv de "razbunare".