| Alexandru_Manutza_1989 a întrebat:

Am si eu o intrebare! Ultimele doua relatii au fost de 5 ai 4 ani... Acum ca sunt singur nu imi dau seama de ce imi este oarecum greu sa imi fac o prietena,o relatie! Cand vreau sa ma bag in seama cu vr-o persoana de sex feminin, mi se pare aiurea, ciudat! Si nu inteleg de ce! Cine imi poate da un sfat?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Probabil ai ramas cumva blocat pe fostele relatii si posibila monotonie te sperie c-o poti gasi din nou. Nu ai spus cand ai terminat ultima relatie, poate pur si simplu simti nevoia sa fii singur o perioada.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te simti pregatit sa faci fata unei relatii, nu ai sperante la aspiratie pentru ca vei avea de pierdut cu ele

| OnuOnulică a răspuns:

Probabil nu ești pregătit pshic. Îți recomand să mai aștepți câteva luni.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dupa o relatie care dureaza cu anii, nu mai ai deloc experienta la "agatat". Comportamentul intr-o relatie de lunga durata e diferit de cel pe care trebuie sa il ai, cand cunosti pe cineva. Probabil ti se pare aiurea, ca trebuie sa stai 'cuminte', sa te comporti ca un adolescent, sa te apropii incet de ea, sa intuiesti bine momentul primului sarut, etc. Astea sunt griji pe care nu le-ai avut, cel putin astia 9 ani de relatii. De aia te simti ciudat, ca te-ai obisnuit sa ai iubita 'pe tava', sa mergeti inainte, nu sa faci cunostinta cu ea.
Si oricum, eu nu cred in "experienta in relatii", pentru ca de multe ori nu seamana nimic. Ea nu seamana cu nici o fosta (doar progresam, nu?), pe una o cunosti in pauza la liceu, alta ti-e vecina si v-ati "aprins" dupa 3 ani de certuri, urmatoarea te agata ea cand esti beat, si a 3-a zi realizezi ca e chiar draguta... D'aia e bine sa te duci cu mainile in buzunar, fara asteptari. O cunosti simplu, oarecum detasat, si dupa ceva timp petrecut cu ea de farmecul socializarii, vezi daca se prinde ceva, sau nu. Nu iti pune sperante de relatii serioase de la prima intalnire, ca vei mirosi a obligatii, si cam toate fetele fug. Valabil si invers.

| neutrino a răspuns:

Este timpul sa faci o pauza mai mare.

| Alexandru_Manutza_1989 explică:

Ai dreptate, monotonia este mare deoarece locuiesc singur... Nu s-a terminat de mult... De de vr-o luna si ceva!