| MTD4TheD3v1l a întrebat:

.am si eu o intrebare vreau sa stiu ceva am o prietena cu care stau de aproape o saptamana si nu mam mai intalnit cu ea de 3 zile pentru ca mno am ceva probleme cu tata... oare se supara pe mine fata sau o sa-mi dea papuci va roog spuneti-mi ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ingerasulinocent a răspuns:

Vorbeste, spune-i despre problema cu tatal tau si probabil va intelege, daca are creierul unui copil de 13 ani. happy

| MTD4TheD3v1l explică (pentru Ingerasulinocent):

Mda are 13 ani.laughing)de unde ai stiut? serios acum?happy

10 răspunsuri:
| anabelisa a răspuns:

Invata sa scrii corect, iar dupa aceea mai vorbim.
In mod sigur nu ai mai mult de 10 ani!

| Ingerasulinocent a răspuns:

Habar nu am, m-am gandit la 13 atunci. Nu vrei sa te gandesti la o fundita si sa mi-o dai mie?

| MTD4TheD3v1l explică (pentru Ingerasulinocent):

Sincer nu m-ati ajutat nici unu.sad mai ales ca acum imi da ocupat crying( dar mno iti dau tie gabryella27 undita daca chiar o vreiwinking

| MTD4TheD3v1l explică (pentru MTD4TheD3v1l):

Fundita

| MTD4TheD3v1l explică:

Anabelisa am 16...si sincer crezi ca am chef sa scriu korect scriu alandala asa sunt eu tongue

| anabelisa a răspuns (pentru MTD4TheD3v1l):

Si eu sunt am aceeasi varsta, dar totusi stiu sa scriu corect.
Poti sa fii perceput gresit de ceilalti, dupa felul in care te exprimi si iti expui parerile.

| anabelisa a răspuns (pentru anabelisa):

De aceeasi varsta

| MTD4TheD3v1l explică (pentru anabelisa):

Bine acum parca uh nu ai vb niciodata pe mess laughing) in fine...uh esti fata sa zicem asa c stau cu tine tonguelaughing si suntem in acelasi sat/oras in apropiere..doar cateva strazii si nu mas intalni cu tine ce ai zice miai da papuki sau..nici nu tziar pasa? sincer mie chiar mi-e greu ca acum nu mai am nici minute + si mi-e frica de taicasau sad

| MyNameForTheWin a răspuns:

Sincer,sunt de acord cu anabelisa!
Parerea mea este ca nu s-ar supara..acum si depinde de persoana
Daca este o prietena buna, si tine la tine nu s-ar supara.
Daca se supara explica-i situatia ca tu ai avut probleme cu tatal tau.
Iti mai dau un sfat: Daca se supara si dupa ce ii zici problema, mie sincer nu mi se pare o prietena tocmai buna!
Sper ca ti-am fost de folos!