anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o mare problema!
In clasa a 9a am cunoscut o fata foarte frumoasa si m-am indragostit pe loc de ea..Problema e ca am intrat amandoi la licee diferite si eu nu o cunosteam pe ea decat din priviri (la niste probe)..Acum am terminat a 12a si tot ma gandesc la ea.Ea sta in alt cartier, dar o pot gasi daca vreau pentru ca am un prieten care o cunoaste (au fost colegi). Problema e ca eu am mai incercat sa vorbesc cu ea (in a 9a i-am cerut idu de mess) si am vb putin acolo.Insa nu prea stiam atunci sa port o conversatie interesanta (eram timid, inca mai sunt putin) si mi-a dat ignore. Oricum, din momentul in care am cunoscut-o m-a schimbat total, m-a facut mai puternic, mai increzator, m-a maturizat intr-un fel, deci e foarte speciala pentru mine.Nu stiu daca are prieten (e foarte frumoasa, deci sigur are.) dar vreau sa reiau legatura cu ea..Doar ca nu stiu daca sunt pregatit, nu stiu cum sa incep sau ce sa fac pentru ca daca are prieten imi va fi foarte greu sa o fac sa ma placa..Arat ok dupa mine, aspectul fizic nu cred ca ar fi vreo problema, insa nu stiu nimic despre ea si nu stiu ce pot face, cum sa incep pentru ca nu pot sa merg la ea sa o intreb daca are prieten si chestii de genul...Deci ce pot face? Fundaa xD Apropo, pentru mine fata asta are ceva special si trebuie neaparat sa stau cu ea, tin foarte mult la ea, ma gandesc aproape zilnic la ea.o vreau langa mine! Nu cred ca e foarte interesata de mine momentan.Nu ma cunoaste deci o sa imi fie foarte greu.Help!

Răspuns Câştigător
| NumelePublicExistaInBazaDaDate a răspuns:

Daca vrei sa ai succes la fete, sa vina ele in viitor la tine si tu sa-ti permiti sa alegi ceea ce ti se potriveste trebuie sa lucrezi de pe acum la caracterul tau. Ai o varsta frumoasa la care ti-e mai usor sa ai grija de viitorul tau, sa ai note mari sa fii printre primii in clasa. Inteligenta iti da incredere si oricarei fete ii va face placere sa te aiba in preajmawinking Si desigur vei fi o persoana de succes pe plan profesional => incredere

2 răspunsuri:
| EMike a răspuns:

happy Te-as ruga sa te ocupi de tine mai mult. Perioada de singuratate e propice pentru dezvoltarea ta profesionala. Daca esti in clasa a 12-a ar trebui sa te preocupe bacalureatul in momentul de fata. Ai foarte mult timp sa faci orice fata sa te placa dupa aceea. Bafta la examene.

| clau988 a răspuns:

Pai ai putea sa vorbesit cu colegul tau si sa il rogi sa stati mai mult cu fata aia. si incet incet poate incepeti o relatie de prietenie mai buna. va cunoasteti mai bine, o sa aveti lucruri in comun si poate se va indragoosti si ea de tine... dar nu o ia asa rapid. Si cand esti pregatit sa ii spui. fa-o nu mai astepat ca va fi luata