Mare atentie atata timp cat nici macar nu se uita dupa vreo femeie nu va avea probleme, am un prieten care a lucrat prin aceea zona aproape un an, sefii de acolo il respecta atata timp cat le rescpecta deciziile, cat despre pericole ele exista la tot pasul, se poate intampla orice oriunde, acum na sunt ceva bani si e cam greu sa iti gasesti de lucru in afara tarii in ziua de azi, asta e parerea mea tu decizi :*.
Sper ca a fost bun sfatul meu si bafta!
Corespondez zilnic cu cineva din Maroc. E pe aceeasi latitudine cu Irak-ul. Este intr-adevar cald. Dar daca pleaca acum, poate pina in vara se obisnuieste. Cit despre securitate, e rau, dar e si la noroc. Poate nu pateste nimic daca le respecta regulile. Atentie! La ei, barbatii nu au voie sa se uite dupa femei. Daca doar o acosteaza (dupa cum de obicei se face la noi), este aspru pedepsit.
Si tatal meu a fost ales sa plece sa lucreze in afara,nu in irak, dar oricum ar fi fost platit foarte bine, insa nu l am lasat. oricum e riscant, nu vreau sa te influentez, da eu nu as fi de acord