| Eastwood a întrebat:

am si eu o problema. Cum as putea sa o indepartez pe prietena de la inima mea? ..Adica ma refer sa nu ma mai gandesc mai mereu la ea, mai ales seara, sa o pot iubi si eu cu limita? Adica sa las o portita deschisa in mine in caz ca Doamne fereste o sa ne despartim, sa nu-mi pare chiar asa foarte rau? Va rog raspunsuri bune, dau funda!

Răspuns Câştigător
| pastru009 a răspuns:

Salut.Urmeaza sfatul lui ywar si al meu.Sufletul nostru cand prinde drag de cineva nu renunta la acea persoana iubita de catre tine.Imagineaza-ti ca iubirea ce o simti acum fata de prietena ta curge lin ca un afluent prin tot corpul ajungand sa iti domine sentimentele. Izvorul iubirii este sufletul, iar iubirea nu inceteaza decat daca aceea persoana te face sa suferi cat mai mult.Eu in locul tau m-as bucura ca am o asa iubire de intensa si vie.Sa nu iti para rau si nu incerca sa o limitezi, caci aceasta este infinita(o limitezi o zi, urmatoarea zi vine dublu-da...stiu ciudat mod de a o spune dar cred ca ia inteles ideea-!).Si la o despartire nu ai cum sa nu suferi, este practic imposibil.Si bate in lemn de 3 ori si musca-ti limba sa nu va despartiti, caci cred ca faceti un cuplu adorabil.
Sper ca ai inteles ce vreau sa zic! Funda?!

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Hm, e ciudat ceea ce vrei tu. Sa ma explic. A face inima sa iubeasca cu limita e practic imposibil. In esenta ar trebui sa comanzi incostientului tau sa iubeasca pe aceia ce iti sunt aproape mai putin. Apoi e teama de esec si tu vrei sa te pui la adapost. Aici e cam greu ca daca vrei sa te pui la adapost nu mai e implicare totala si iubire. Cele doua nu se pot separa. Deci incearca sa iti asumi si situatia [neplacuta, de altfel] in care ea va spune ca nu-i mai pasa de tine. Bafta si sa va fie bine!

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Nu te mai gandi tot timpul la ea
incearca sa o scoti din minte, asa cu timpul o vei uita

| vali123456575 a răspuns:

Anonim182 fa altceva cum ar fi sport alerga prin parc ia-ti un joc pe calculator sau du-te la fotbal cu prieteni seara la nocturna cand vii obosit nu poti sa mai te cadesti la altceva decat la somn ai inteles.

| vali123456575 a răspuns (pentru vali123456575):

Uite id meu aici vali_valenski09 daca e ceva ma contactezi

| Andraa24M a răspuns:

Incearca sa te concentrezi pe alte activitati si nu te mai gandi mereu la ea. Gandeste si la alte scopuri. Incearca sa te controlezi, pentru binele tau. Sa nu ajungi sa faci o obsesie din iubirea asta asa de mare. Si in caz ca va despartitit sa ajungi sa faci vreo prostie. Ocupati timpul cu alt gen de actvitati si concentreaza-te pe acel lucru. Dau un exemplu. Nu te apuci sa citesti o carte si te gandesti la ea, nicidecum la subiectul cartii.
Nu stiu. Citeste, invata, informeaza-te in legatura cu ceva ce iti place, iesi cu amicii. Depinde si de varsta pe care o ai. E destul de dificil sa te duelezi cu iubirea. Iti spun din propria experienta. Bafta!