Ar trebui să vă vedeți mai des și să-i spui că pentru tine este ceva foarte important să vă înțelegeți și că e bine venită în familie. Să mergeți la film cu tatăl vostru, la o plimbare prin parc. Dar dacă tatăl tău a locuit cu tine și nu cu ea, ar trebui să i-l mai " împrumuți", crede-mă pentru o fată e foarte importantă. Dar PETRECEȚI TIMP TOȚI TREI!
>> eu am vazut-o doar o data in viata
Hmm, ma intreb care sunt motivele tale de fapt. Dar s-ar putea sa nu le stii nici tu.
Daca e o probleme importanta asa cum zici:
1. Vorbeste cu tatal tau despre asta. El poate sa vorbeasca altfel cu ea.
2. Orice ai face nu o judeca si nu o face sa se simta vinovata.
3. Accepta tu situatia.
Bafta!
Ar fi bine să vorbiți într-o zi, și să îi explici tot ceea ce simți. După părerea mea, asta e cea mai bună idee. Chiar dacă ești mai mic, nu contează. Ai și tu dreptul de a avea o părere. Cred că e geloasă deoarece tatăl nu îi oferă atenție 100% așa cum ar fi făcut dacă ar fi fost singurul copil. Mult succes!
Problema este ca eu nu sunt cu ea in oras, eu stau in sat sunt la 60 de kilometri de ea
Incearca sa discuti cu ea sa ii explici ca vrei sa fie ca si sora ta
Nu traiesc cu ea in oras, eu stau la sat, si tatal meu nu vrea sa ma duca la ea pentru ca spune ca o sa ma respinga, o sa incerc sa vorbesc cu ea pe Facebook sa ii spuna tatalui meu sa ma aduca si pe mine cand merge la ea, el abia acum a inceput sa se mai aproprie de ea, eu am planse de foarte multe ori ca nu o sa o mai vad Dar eu sper, sper in mine ca o sa o mai intalnesc odata in viata. daca nu in viata o sa o intalnesc in rai, bine cand imi va veni timpul normal
Anonim141297
Eu nu am cum sa ma vad des cu ea, eu stau intr-un sat ea sta la Bacau in oras, si tatal meu spune ca trebuie sa ii mai dau timp, dar multumesc pentru raspuns parca acum ma simt mult mai bine, o sa discut cu tatal meu si o sa ii spun raspunsul tau Multumesc
Totusi vasi ruga din suflet sa o cautati pe Facebook Larisa Alexandra Grigoras sa o adaugati si sa ii spuneti urmatoarele cuvinte :
Stiu ca ai un frate vitreg, ajuta-l, el te iubeste sa stii si ar vrea sa te vada!
Doar voi puteti sa ma ajutati, va rog, imi doresc foarte mult sa imi intalnesc sora
anonim_4396 întreabă: