anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am stat cu fosta 5 ani, situația face ca noi sa lucram în același loc și sa fim unul lângă altul, ea s-a pus cu un prieten și uneori nu as vrea sa am nimic cu ea, dar gândul ca se arde cu ala ma termina, cum sa procedez?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Gelozia, bat-o vina. Nu te mai gandi.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Acum e tarziu. Trebuia sa procedezi bine atunci cand erai cu ea. Nu mai ajungeai in asemenea situatie acum.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Caută pe alta.

| relian a răspuns:

laughing frate esti tare de tot, ai stilul smuls la cum explici, la cum sa-i zic, ce fraze scrii, ai cazut cumva acum din Luna?

A trebuie sa stau sa rumeg ce ai scris sa pricep.Deci ai avut o iubita, ai stat cu ea 5 ani,apoi se pare v-ati despartit.
Dar felul tau de exprimare,nu stiu,zau e jale cu J mare laughing esti cumva din RM? Numai aia vorbesc genul asta smuls,sau genul extraterestrii laughing

Ok sa mergem mai departe. Locul tau de munca e acelasi cu al fostei,deci va vedeti zilnic,doar ca ea acum s-a cuplat,si-a gasit pe altcineva.
Asa deci nu mai esti impreuna cu femeia aia,si-a gasit alt barbat,iar tu vrei ce anume? Sa ce,sa o tii de picoare sau ce anume cand eu trage alantu.
Du-te si vezi-ti de treaba,gindu te termina ca face aia sex cu altul, dar ce vrei sa faca sa stea asa pe uscat, sa se calugareasca, ori ce vrei sa faca?
Cred ca ai ceva probleme cu capu.Dao la jalea s-a dus s-a dus, o sa vina alta, gasesti tu pe careva.

| Hammurabi a răspuns:

Te-ai despărțit tu de ea sau ea de tine?
Sau ați fost de acord amândoi s-o terminați?

| Yuoia a răspuns:

E destul de greu de suportat daca sunteti colegi. Insa daca asta e reactia ta, inseamna ca inca mai simti ceva pentru ea. Probabil va trebui sa-ti schimbi locul de munca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Schimbă-te ca om exact cum e cel cu care este ea acum.

| 1234568807 a răspuns:

Cauta alt loc de munca

| Nyarlathotep a răspuns:

Treci peste si gaseste-ti si tu pe altcineva. Punct!

| shookdazed a răspuns:

Arde si tu pe alta, nu are rost sa iti pierzi timpul ca te-a inselat o taratura, oamenii se schimba in fiecare zi invatatura de minte sa nu mai ai sperante de la oameni

| Yuoia a răspuns (pentru shookdazed):

De unde stii ca l-a inselat? A spus omul asa ceva?
Ea are acum pe altcineva, DUPA ce s-au despartit.
Daca el al avea pe cineva, tot taratura i-ai spune? Ca situatia este aceeasi.

| Nina74 a răspuns:

E cam greu sa o poti evita! Lucrezi in acelasi loc cu ea e si normal ca sa nu treci peste daca o vezi in fiecare zi, acum avand si un nou iubit! Cauta sa te detasezi de situatie, ca sa poti trece peste trecut cum fac si eu de altfel! Traieste in prezent si bucurate ca viata este frumoasa! Cauta cu cineva care sa iti petreci timpul!